Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha nem merek...

Mit csináljak, ha nem merek Wc-re menni?

Figyelt kérdés

Csak itthon merek. 16 éves lány vagyok. Iskolába se nagyon. Általánosban emiatt előfordult, hogy átáztam.

Ha nincs senki a Wc-ben elmerek menni, de ha tudom, hogy szünet van, stb, akkor nem. Mondjuk most gimis vagyok, javult a helyzet, de....

Most is megvan. A barátom áthívott magukhoz szombaton, akkor fog nagyon megjönni. Egyszerűen náluk se merek Wcre menni. Abból a szobából nyílik a Wc, ahol az anyukája/apukája tartózkodik. Egyszerűen beszélni se tudoka szülei előtt.

NAgyon félek, azon gondolkodom, hogy nem megyek, pedig az nem megoldás. Mit csináljak? Ő is nagyon várja, Én is, de így nem fogok tudni kikapcsolódni, főleg ha átázom.

2012. febr. 29. 15:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok!

Na utánanéztem jobban:

Amik nem zörögnek:

[link]

[link]

[link]

Egyébként tudom mit érzel, mert én is hasonlóan zavarban vagyok ha idegen helyen jön rám a pisilhetnék. Nagyon ritkán szánom magam rá hogy elmenjek máshol, inkább tartom. Ha már tényleg nem bírom, akkor persze muszáj. De akkor is bajban vagyok, főleg ha kint mászkálást hallok, vagy tök csend van az is zavar és nem jön a pisi. Hiába kell nagyon, egyszerűen nem tudok.

Megfigyeltem ha zörgök valamivel a kezemben, vagy köhögök, vagy folyatom a csapot mintha kezet mosnék akkor azonnal simán tudok pisilni idegen helyen is. Mert akkor nem érzem úgy mintha mindenki hallaná, pláne tömbházban ahol papírvékonyak a falak.

Hja a nagyvécéről ne is beszéljünk, az elképzelhetetlen hogy azt valaki másnál kelljen elintéznem.

Egyébként ez gyerekkorom óta tart nálam, suliba soha nem tudtam elmenni wc-re, max. óra közben ha senki nem volt a közelben. De akkor sem volt túl jellemző mert olyan gusztustalan volt a klotyó hogy inkább a közelébe se mentem.

30/N

2012. febr. 29. 20:45
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

30/N rengeteget segítettél, nagyon szépen köszönöm, hogy megkerested nekem, és megnézted. Tényleg nagyon köszönöm:)!

Igen, én se tudok, egyszerűen nem jön:S

2012. febr. 29. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy úgy tekintesz erre az egész wczés dologra, mintha valami mocskos és szégyenletes dolog lenne? Ok, elismerem, hogy nem a leggusztusosabb dolga az emberi testnek, de akkor is velejárója. Mindenki szokott pisilni, a nagydolog is tök természetes, csak sokan szeretnek viccelődni vele, ami valóban elég zavarba ejtő, sőt szerintem bunkó és közönséges is. Úgy látom nagyon erős benned a félelem. Fokozatosan kéne hozzászoktatnod magad a dolgok házon kívüli elintézésére. Pl: menj el a suliban, szünetben, zárd magadra a klotyóajtót, és határozd el, hogy te márpedig itt és most elvégzed a dolgodat. Ha kell csukd be a szemed és képzeld azt, hogy otthon vagy. Hidd el, senki sem fog furán nézni rád, csak mert wc-n voltál.:)
2012. febr. 29. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ugyanez volt a bajom anno.
2012. márc. 2. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Na hogy sikerult a szombat?:)))
2012. márc. 5. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!