11-hetes leszek. Nem jók a fogaim, és sajnos el sem merek menni, mert mindig rosszul lettem a rendelöben. Most akkor koraszülött gyermekem lesz? Ez tényleg így van?
Ez egyáltalán nem biztos, de sajnos növeli a koraszülés esélyeit a rossz fog. Én pont terhesség előtt fejeztem be a fogászatra járást, és nagyon büszke voltam magamra. Így most 28 hetesen nincs egy rossz fogam sem, pedig az összes hátsót újra kellett építeni, meg hátul vannak koronák is a fogaimon. Szóval két évig jártam és hidd el az elején én is mindig rosszul voltam, injekció után majdnem elájultam, nagyon féltem, de az idő előrehaladtával megszoktam és már nem voltam rosszul. Lényeg, hogy jó fogorvost kell választani, aki még a nagyon rossz fogakat is meg tudja menteni és normális injekciót ad, ami tényleg elzsibbasztja a fogat. Hidd el, ha rászánod magad, utána nagy sikerélményed lesz és engem meg is keményített, olyan téren, hogy előtte egy vérvételtől is nagyon féltem, most meg nyugodtan megyek oda is. Nagyon bíztatlak, hogy kezdj el járni, mert megéri!!!
Minden jót neked és kitartást!!!
Szia!
Én azt javaslom mindenképp rakasd rendbe a fogaidat,mert a szuvas fog főleg ha több van,valóban árthat a babának.
Én is így jártam volt rossz fogam,és addig húztam halasztottam,míg elkezdett nagyon fájni...persze gyógyszert nem vehettem be,mert azt sem nagyon ajánlják a tehesség alatt na és nem is megoldás fájdalomcsillapítón élni.Szóval elmentem 2 fogamat húztak (de az egyiket egy kisebb műtéttel távolították el) 4-et tömtek.És egyáltalán nem fájt,pedig ha valaki én nagyon utálom a fogorvost.Még a kisműtét se fájt,pedig attól féltem a legjobban.Komolyan mondom azóta nagyon büszke vagyok magamra...kibírtam,végigcsináltam.Neked is ezt javaslom
ess túl rajta,keress egy jó fogdokit.Nem lesz semmi baj.
Boldog babavárást
32 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!