Edus83 kérdése:
Szabad vízbe Dunaharsztiba 4hós babával? Pontosabban 29én lesz 5hós, de félek nem igazán merek el menni! Be lehet menni a vízbe vele lábát lógatni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 20:36
1/5 anonim válasza:
lábát beleteheted de bele nem tenném a babát.
2/5 anonim válasza:
Biztos,hogy nem vinném be.Bár állítólag a folyóvíz nem olyan egészségtelen,mint az állóvíz.Na de a Duna??!! A strand a lehető legrosszabb,a medencébe egyáltalán nem szabad bevinni.
3/5 anonim válasza:
4 hónaposnak én a lábát inkább az otthoni pancsolóba lógatnám bele. Gondolom nem a Dunához mentek, hanem bányatóhoz. Az szerintem túl hideg neki.
4/5 A kérdező kommentje:
Dehogy nem Dunába,ez egy bánya tó.Köszönöm,nem viszem bele,sajna apuka be van indulva és szeretné ha mennénk.
2010. jún. 11. 20:56
5/5 anonim válasza:
5 hónapos piciknek nem ajánlott semmiféle folyó, patak vagy tó vizével való érintkezés. A bőrük nagyon érzékeny még, nem alakult ki teljesen a védőrétegük. A kis lábát nem hinném, hogy baj lenne ha belelógatod, de az előző kommentelővel egyetértek, annál tovább ne menjetek, illetve nehogy megfázzon a víz hőmérséklete miatt, ugyanis hajlamosak rá, mégha mi azt nem is érezzük olyan hidegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!