Nem merek röntgenre menni! Mit tegyek?
13-ára nem várom,de 15-ére mennem kell Miskolcra a szájsebre panoráma röntgenre. Mi van, ha nem jön meg, de még nem mutatja a teszt? Elmenjek röntgenre? Ha most nem megyek csak 4 hét múlva kapok megint időpontot, erre is 3
hetet vártam, és már meg kéne csináltatni a fogam mert eléggé fáj! :( Röntgen nélkül meg szerintem hozzám sem fognak nyúlni! 24/N
Szia!
Márciusban új fogorvost választottam. Mivel első alkalommal voltam nála, ilyenkor a külső ellenőrzésen kívül, kötelezően megcsinálja a panaráma röntgent is. Mondtam neki, hogy a párommal gyereket tervezünk, és csak a héten tudom meg a teszt eredményét. Azt mondta az orvos, hogy akkor nem csinál röntgent, mert ha terhes vagyok, akkor az első trimeszter végéig tilos. Rákérdeztem, de még ólom mellénnyel sem engedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!