Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem merek röntgenre menni!...

Niktoon kérdése:

Nem merek röntgenre menni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

13-ára nem várom,de 15-ére mennem kell Miskolcra a szájsebre panoráma röntgenre. Mi van, ha nem jön meg, de még nem mutatja a teszt? Elmenjek röntgenre? Ha most nem megyek csak 4 hét múlva kapok megint időpontot, erre is 3

hetet vártam, és már meg kéne csináltatni a fogam mert eléggé fáj! :( Röntgen nélkül meg szerintem hozzám sem fognak nyúlni! 24/N

2011. ápr. 6. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
semmi bajod nem lesz, a babának sem...orvostól kérdeztem, amikor hasonló helyzetben voltam, késett de teszteléshez viszont még korán volt, tüdőszűrésre kellett menjek...de a dokid nem harapja le a fejed, ha megkérdezed tőle
2011. ápr. 6. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
A panoráma gép (főleg a digitális) kicsi sugárterheléssel dolgozik. Ha kéred, elől-hátul tesznek rád ólomkötényt, így teljesen elhanyagolható a kockázat.
2011. ápr. 6. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Márciusban új fogorvost választottam. Mivel első alkalommal voltam nála, ilyenkor a külső ellenőrzésen kívül, kötelezően megcsinálja a panaráma röntgent is. Mondtam neki, hogy a párommal gyereket tervezünk, és csak a héten tudom meg a teszt eredményét. Azt mondta az orvos, hogy akkor nem csinál röntgent, mert ha terhes vagyok, akkor az első trimeszter végéig tilos. Rákérdeztem, de még ólom mellénnyel sem engedte.

2011. ápr. 7. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!