Mit tegyek ha alányom nem tudja beosztani az idejét?

szia!
talán próbálhatod ösztönözni, de lehet, hogy csak az ellenkezőjét érnéd el vele.
Én is mindig inkább felkeltem hajnalban, és akkor tanultam. Általánosban, 7.-8.-ban és végig a gimiben is.
Reggel jobban fog az agy. Délután, este már sokszor hiába ül felette az ember órákat, képtelen megtanulni azt, amit kell.
Szerintem ez önmagában még nem probléma. Azért tényleg figyelj oda, nehogy tényleg romoljon a teljesítménye.

szia !
nyugi én is ilyen voltam . du. edzés után , suli után nem volt kedvem tanulni tvztem stb. , aztán hirtelen észbe kaptam és lámpaoltásig tanultam (21-22 óráig ) , nem tul sokat mert könnyen ment , ami meg megmaradt azt reggel megírtam itthon . mostmár erre nem vagyok képes ezért marad a lámpaoltás utáni tanulás . élmen a gimi .
nyugi , probáld rávenni , hogy üljön le . pl. adig nincs gép amig meg nem írta minden leckésjét stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!