Eléggé kimerültem. Hogy lehetne jobban beosztani az időmet?
13 éves vagyok, és arra törekszem, hogy nagyon jól tanuljak. Eddig jó átlagom volt, év végén egy-két négyessel zártam, a többi mind ötös volt.
Idén is van már 12 ötösöm, és 2 négyesem (nem dicsekedni akarok).
De minden nap legalább fél 8-ig tanulok, de van, amikor fél 9-ig is.
Csak németre, angolra és hittanra járok. [német-hétfő, 6.óra], [angol-kedd, péntek - négytől háromnegyed 5-ig], [hittan-kedd-péntek].
A legtöbb osztálytársamtól azt hallom, hogy 1-másfél óra alatt megtanulnak.
Én hogy csináljam??? Hogy osszam be az időmet? (már most el vagyok fáradva, akkor mi lesz májusban?!?)
Köszönöm a válaszaitokat, és bocsi a helyesírási hibákért!
Jó éjszakát Nektek, sziasztok!
U.i.: Várom a válaszaitokat, egy 13 éves lány
én 13 vagyok, 8.-os, és én sem vagyok olyan rossz tanuló, jó nem kitűnő, de hát 8.-ban nem könnyű..
Én nem tanulok olyan sokáig, én már az órán majdnem megjegyezem az egészet, így otthon könnyebb megtanulni.
13 és fél éves lány:)
off: 2.: Hol lehet megnézni, hogy milyen "típusú" vagyok? [tanulás]
on: Nem tudom ti hogy csináljátok, de én 7.-es vagyok, eddig minden évben csak 5össel zártam, egy négyesem, hármasom, kettesem, [egyesem] sem volt...
Mégis, alig tanulok :O Kb heti 3órát összesen :D
Szerintem nagyon figyelj oda órán, meg nem tudom, hogy néz ki a füzeted, de nálam minden cím alá van húzva szinessel, meg a cím első betűje, meg a címben a nagybetűk.
Minden részt különválasztok - ezekkel a jelekkel [természetesen szines], a fontos dolgokat aláhúzom.
De normálisabban nem tudom elmagyarázni. Én pl nem tudok egy tiszta szürke betűs füzetből tanulni, semmi sem emelkedik ki belőle, úgy rohadt nehéz :P
13,5/L
Kedves 21:41-ES! Nagyon szívesen írnék, de nem jelenítetted meg az e-mail címedet(tehát nem írja ki, hogy "Privát e-mail a hozzászólónak"!)
Köszönöm a válaszaitokat.
Hogy bírsz kimerülni már hetedik év elején?én nyolcadikba mindent meg tudok tanulni 8ig.
mi lesz veled később vagy jövőre amikor 2szer ennyit kell tanulni?
A tanulási módszerrel van a baj
A barátnőm is kitűnő és rengeteget tanul (8.-ba járunk) nekem négyeseim meg ötöseim vannak, de nagyon lusta vagyok pl. most is tanulnom kéne de inkább netezek :)
szerintem a többiek sokkal kevesebbet tanulnak nálad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!