Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Eléggé kimerültem. Hogy...

Eléggé kimerültem. Hogy lehetne jobban beosztani az időmet?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és arra törekszem, hogy nagyon jól tanuljak. Eddig jó átlagom volt, év végén egy-két négyessel zártam, a többi mind ötös volt.

Idén is van már 12 ötösöm, és 2 négyesem (nem dicsekedni akarok).

De minden nap legalább fél 8-ig tanulok, de van, amikor fél 9-ig is.

Csak németre, angolra és hittanra járok. [német-hétfő, 6.óra], [angol-kedd, péntek - négytől háromnegyed 5-ig], [hittan-kedd-péntek].

A legtöbb osztálytársamtól azt hallom, hogy 1-másfél óra alatt megtanulnak.

Én hogy csináljam??? Hogy osszam be az időmet? (már most el vagyok fáradva, akkor mi lesz májusban?!?)

2010. szept. 29. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

21:41-es vagyok :) Most már írhatsz :)

aki meg kérdezte tőlem ,hogy hogyan lehet megállapítani, itt egy oldal, ahol meg tudod nézni, mert lusta vagyok leírni T_T"...

[link]

2010. szept. 30. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi lesz veled középsuliban?

A 8. meg baromi könnyű a 10hez képest...

2010. okt. 1. 15:31
 13/13 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 18:49: Köszi a linket!! :)

Én auditív típus vagyok :D:D bár eddig is így tanultam, szóval nem sokat segített, max annyit, hogy tudom milyen típus vagyok :D:D

13,5/L

2010. okt. 2. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!