Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen az osztályotok?

Kameko-san kérdése:

Milyen az osztályotok?

Figyelt kérdés
Pl. milyen emberek járnak oda, milyenek vannak többségben, csendesek, hangosak, gyerekesek, érettek, stb.?

2013. febr. 3. 16:01
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Mi minden órán dogát írunk, mert rosszak vagyunk (vagyis páran). :)
2013. febr. 13. 16:57
 22/25 anonim ***** válasza:

Nagyon szar, de jövőre majd kibuknak...

Zaj van, arcoskodnak a nagy semmire, sok páwa.

2013. febr. 15. 14:47
 23/25 anonim ***** válasza:

Rossz az osztályom. Az egész iskola ismeri a hírét az osztálynak. Sokat lógunk, tiszteletlenek vagyunk a tanárokkal (és egymással is), rosszak vagyunk, nem bírnak a tanárok velünk, visszabeszélünk, beszólunk a tanároknak (egymásnak is), nem tiszteljük a másikat. Nemet mondunk a tanárnak, ha kihív feleltetni, dolgozatnál mindenki puskázik (pár kivétellel)

19l

2013. febr. 15. 17:40
 24/25 anonim ***** válasza:

Full vegyes. Vannak rockerek, rapperek, jó gyerekek, plázap.csák stb. De összességében elmondható, hogy jó osztály. A kilkkek között nincsenek különösebb konfliktusok és pár ember kivételével mindenki el tud beszélgetni mindenkivel.

A tanulmányi eredményekről már nem tudok ilyen szépet mondani, a fél osztály bukott fizikából félévkor :D

17f - 11. osztály

2013. febr. 16. 07:35
 25/25 anonim válasza:
48%
Hogy őszinte legyek ?? Én kib@szottul gyűlölöm az osztályomat (persze vannak barátaim) mert mindent félre értenek éretlenek , néhányan sz@rnak a tanulásra vannak vísitó idióta hangok sosem voltunk összetartóak mindig lecsúfolnak .... Engem pl mindig lefogyatékozik egy gyerek aki öhmmm ... soroljam ?? leverte az osztály tévéjét kiverte az egyik osztitárunk fogát és még én vagyok a fogyii -.- és nem jeles a tanulásban de én szinte kitünő átlagban vagyok és télleg egy kicsit bolondos vagyok de nem ugy hanem ugy hogy én igy érzem magam jol ... nos mindenkit csufolnak ...egy csendes fiubol 'rossz' fiut csináltak ugy hogy már csunyán beszél stb ... és még estig sorolhatnám -.- i HATE MY CLASS -.-
2013. ápr. 6. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!