Kameko-san kérdése:
Milyen az osztályotok?
Hálistennek egy nagyon intelligens osztályba járok, és nagyon sokszínűek vagyunk. Rengeteg különböző embertípus van az osztályunkban, de éppen ezért lettünk így a végére egy jó osztály. Szerintem érettek vagyunk a korunkhoz képest és hát... nem vagyunk halkak, de tisztelettudóak vagyunk...
2013. febr. 3. 16:18
2/25 A kérdező kommentje:
De jó neked... Köszönöm a választ, és még várom másokét is!
Vannak akik éretten viselkednek, normálisabbak, vannak akik szarnak a tanulásra. Alapvetően normális az osztályom, és egymással már jól összebarátkoztak, egyedül engem közösítenek ki.
Teljesen mások mint én
2013. febr. 3. 16:44
4/25 A kérdező kommentje:
Az nem jó dolog utolsó. Mióta jártok egy osztályba?
2013. febr. 3. 17:07
Nálunk 1 fő van akit nagyon nem bírok de ő olyan, hogy már az egész osztálynak elege van belőle. Egyébként jó osztályunk van. Összetartóak vagyunk. Nagyon sok mindent csinálunk együtt, a suliba rengeteg mindent mi szerveztünk össze. És pl:. egy kisebb összejövetel leszervezése is csak kis időbe telik. / pl:. legutóbb együtt szilvesztereztünk az egyik osztálytársamnál/
Mellesleg nem csak ebben vagyunk kiemelkedőek a sulinkban a mi osztályunknak van a legjobb átlaga. /már 9. ben is a legjobb 5 ben voltunk/
2013. febr. 3. 18:28
Mint minden osztályban vannak akik egoisták és vannak visszahúzódó személyek. Egyébként nagyon szeretem az osztályt bár van pár ember akit jó lenne ha elküldenének mert csak visszahúzzák az osztályt. 7.osztály 13/L
2013. febr. 3. 19:02
Itt hozzám képest mindenki olyan életvidám és társasági, fejlett szociális készségekkel rendelkező, a gólyatáborban még noszogattak is, hogy csatlakozzak hozzájuk ilyen-olyat csapattevékenységekben, de azóta megértették, hogy sosem fogok teljes mértékben közéjük tartozni. Ettől függetlenül persze van kihez szólnom, érvütköztetéshez is találtam partnert, tehát arról szó sincs, hogy lenéznének (leszámítva az önelégült p*csák "cukiszakaszát", de ők mindenki máshoz ugyanígy viszonyulnak), és nagyjából ennyi. Kilencedikbe járok, idén kezdtem a gimit, így a régi osztályom emléke még aktívan él bennem, sokkal jobban szerettem velük tölteni a hétköznapokat, sok-sok különböző egyéneink remekül összecsiszolódtak a végére, igaz, vásott egy közösséget alkottunk, de legalább jól éreztük magunkat egymás poénos társaságában. Bízom benne, hogy szalagavatóig a mostani helyzet is javul majd.
2013. febr. 3. 19:32
9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz! Úgy látom a legtöbb embernek jó osztály van, akinek pedig nincs, annak sok jót kívánok.
mindenki hülye és így szeretjük egymást:) senkit nem közösítünk ki, egységesek vagyunk, mi vagyunk az iskolában a 2. legjobb osztály [átlag]
6 osztályos gimi szóval most ez az első évünk együtt,de olyan mintha már első osztályos korunk óta egy osztály lennénk:) 13/L 7. o.
2013. febr. 3. 19:56
Kapcsolódó kérdések: