Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tii osztályotok is ilyen?

A tii osztályotok is ilyen?

Figyelt kérdés

A miénk nagyon rossz és vicces.

Ma például jött be a magyartanár és megkérdezi a lányoktól, hogy "mit csináltok lányok?" (mert visítoztak meg rohangáltak) erre az egyik fiú azt mondja "l.eszbikusok" egy lány meg "bu.zi!!" a tanár olyat nézett :D

Egyszer egy fiú osztálytársam berakta a pulcsijába a dekorációs tököket. Pont jött az énektanárunk és Xy meg nem vette észre és ott markolászta ×D

Meg beszakítottuk a szekrény hátulját, szétvertünk egy fém tálcát, leszakítjuk minden 2. nap a függönyt, leszakítottuk már a szekrényajtót is, az ajtón is volt egy kis lyuk, egész nap ordítozunk, a tanárok már lassan agyvérzést kapnak tőlünk, egyszer idegösszeomlása lett miattunk egy takarítónőnek. Meg még sorolhatnám.

A 8.-osok hozzánk képest angyalok, az egész város rólunk beszél, pedig még csak 6.-osok vagyunk.

Tudom nem szép dolog...de olyan jó a sok hü.lye között :D

A ti osztályotok milyen?

2010. ápr. 12. 17:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
hát ez fasza.
2010. ápr. 12. 17:54
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

hát mi is hülyék vagyunk,de azért nem ennyire xD

nekünk sokszor bejön az igazgató, hogy ne káromkodjunk már úgy mint a kocsis, meg nagyon szoktunk sikítozni. nálunk is van aki beszól a tanárnak, jókat szoktunk rajta röhögni.

mi 7-esek vagyunk

2010. ápr. 12. 17:55
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
A tiétek is szánalmas, akárcsak a miénk. Csak a miénk máshogyan az.
2010. ápr. 12. 17:56
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi 8.osok vagyunk. Elég végletes osztály, a suli legokosabbjai, és leghülyébbei is ide járnak. És törtünk már ki ajtót, ablakot, rántottunk le függönyt, vertünk le képet a falról(többet is, mindig visszarakosgattuk valahogy, egyszer leesett óra közepén:D. Az idióta beszólások teljesen átlagosnak számítanak.

Ha ezektől eltekintünk, nagyon aranyos és szeretnivaló gyerekek vagyunk:D. Mindig folyik az élet, van valami, aktívak vagyunk, van csapatszellem, kiállunk egymás mellett. Szerintem nem vagyunk rossz osztály.:)

2010. ápr. 12. 17:58
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
cserélünk osztályt? jó lenne :D
2010. ápr. 12. 18:00
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. a mi osztályunk is furi néha, csak nem így(8.osztály).. a miénk inkább bunkó és szemét egymással meg mindenkivel is.. akkor már inkább olyan lenne mint a tiétek..bár az is elég szégyen :D no de ilyen korba vagytok.. sztem pár év múlva majd javul a helyzet xD..
2010. ápr. 12. 18:02
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

pffffú... én most vagyok nyolcadikos...

de mi vagyunk a suli eddigi legrosszabb oszztály előző héten voltam külön szülőin, kamerákat is tettek már a suliba miattunk, a tanáriban állandóan az megy, hogy ezt csinálta a 8.a, meg azt csinálta a 8.a :)

imádom ezt az osztályt kár ohgy idén ballagás :(

2010. ápr. 12. 18:02
 8/22 anonim ***** válasza:
80%

Az én osztályom is ilyen :P De szeretem, mert mindig történik valami, amint lehet nevetni.

Najó, nem mindig viccesek történnek, ma pl egy gyerek egy másik gyereknek a hajába ragasztotta a rágót, akkor kb 1 hónapja, németünk volt, és [szintén ugyanaz a gyerek] talált az osztályban egy klumpát [vastagtalpú papucs [nem tom mondják-e így még vmerre, azért írom le]], és egy másik gyereknek egész órán át dobálta a fejéhez xDD

Meg már a táblát is letörtük 1x, stbstb... xD

Mi is 6.-ok vagyunk =)

2010. ápr. 12. 18:06
 9/22 anonim ***** válasza:
79%

Igen, ilyenek vagyunk mi is. Ma letörtük a kilincset a lányvécé ajtajáról. Én meg egész szünetben ott álltam a fiúvécé előtt, mert "verekedni" akartam az egyik osztálytársammal, aki fiú. Mondjuk kicsit se volt gáz, hogy jön két fiú, és az egyikkel szívesen jóba lennék. És megjegyezte, hogy milyen szép a nyakláncom. :D Csak ugye a szituáció, hogy ott állok és várok... Megmeg tavaly letéptük a fenti unisex vécéből avanzsált cigzőhelyiség ajtaját. Aztán rohantunk le két emlettel lejjebb. :D xD Pár hónapja meg kitörtem a tanári asztal lábait. És a mai napig nem jött rá a tanár, hogy én voltam. :) :D Még sok ilyen volt... :D Amúgy 8.-osok vagyunk. Kár, hogy ballagunk. :/ :(

14/l

2010. ápr. 12. 19:07
 10/22 anonim ***** válasza:
60%
ennyi szánalmat... :S
2010. ápr. 12. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!