Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tii osztályotok is ilyen?

A tii osztályotok is ilyen?

Figyelt kérdés

A miénk nagyon rossz és vicces.

Ma például jött be a magyartanár és megkérdezi a lányoktól, hogy "mit csináltok lányok?" (mert visítoztak meg rohangáltak) erre az egyik fiú azt mondja "l.eszbikusok" egy lány meg "bu.zi!!" a tanár olyat nézett :D

Egyszer egy fiú osztálytársam berakta a pulcsijába a dekorációs tököket. Pont jött az énektanárunk és Xy meg nem vette észre és ott markolászta ×D

Meg beszakítottuk a szekrény hátulját, szétvertünk egy fém tálcát, leszakítjuk minden 2. nap a függönyt, leszakítottuk már a szekrényajtót is, az ajtón is volt egy kis lyuk, egész nap ordítozunk, a tanárok már lassan agyvérzést kapnak tőlünk, egyszer idegösszeomlása lett miattunk egy takarítónőnek. Meg még sorolhatnám.

A 8.-osok hozzánk képest angyalok, az egész város rólunk beszél, pedig még csak 6.-osok vagyunk.

Tudom nem szép dolog...de olyan jó a sok hü.lye között :D

A ti osztályotok milyen?

2010. ápr. 12. 17:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én voltam általános iskolás, ránk mondtak, hogy a legrosszabb osztály. Aztán középiskolában volt olyan, hogy a magyartanár már kiborulva jött órára, mert a saját osztálya kikészítette. Mi jók voltunk, csak ezt kevesen akarták elismerni. OKJ-s suliban csak az angoltanár szerint voltunk mérhetetlenül kiborítóak. De összességében, ha általános felsőt nem vesszük, viccek osztályom volt mindig.

Középsuliban mászott be osztálytársam a tanári asztal alá, hogy onnan előugorva rémissze meg a tanerőt. Vagy volt, aki órán kimászott a tetőre. Vagy a tanár fenyegetőzött, hogy kiugrik. (elsőn voltunk).

2010. ápr. 12. 21:35
 12/22 A kérdező kommentje:

Jó h nem a földszinten voltatok :D

Jó lehet mások osztálya is. A miénkkel annyi a baj h nem tart össze :S

2010. ápr. 13. 13:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A mi osztályunk(az én szemszögemböl): Bemegyek, végigmérnek a diszkóp*csák, hogy ez hogynézki, vihorásznak, gyujtogatnak, vakolják magukat, hajat vasalnak, cigiznek, drogoznak, egész nap a ki hogy dugott kivel milyen drog hatása alatt történeteket hallgatom.... :)

Na kinek az osztálya ilyen? :)

2010. ápr. 13. 17:30
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Miénk még rosszabb xD
2010. máj. 31. 21:40
 15/22 A kérdező kommentje:

Juj holnap biztos kapni fogunk az osztályfőnöktől meg a takarítónőktől :D. Ma rosszabbul nézett ki a terem mint egy disznóól :D mert a töri óra nálunk nagyon unalmas és mindenki dobált mindent a másiknak:D meg ma angolon az egyik fiú fejen dobta az én szendvicsemmel a másikat én meg nagy hangosan "Dani add mán ide a szendvicsemet!!" ×D A tanár úgy nézett...nagyon jó osztály :D imádom őket.

Amúgy nálunk is szokás az a "Vancsival meg a többiekkel tegnap ott cigiztünk"valamelyik hétvégén úgy be voltunk rúgva (amit nem hiszek el:D)" meg megy az a szar disco zene amit utálok. :D

2010. jún. 1. 13:45
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
ember, szánalmasak vagytok.... :S tudod máshogy is jól tudnátok érezni magatokat, de ha nektek ez kell... és ez egyáltalán nem normális dolog, hogy azon röhögtök, meg arra vagytok büszkék, hogy disznóólt csináltok a teremből... a tanároknak biztos van egy véleménye rólatok... arról nem is beszélve, hogy az az osztály, aki utánatok ment a terembe milyen szarul érezhette magát abban a szemétteleppé vált osztályban...és a takarítónő?? naponta kb 40 termet kell kitakarítania, ti meg csak lassítjátok a munkában, mert mire összeszedte a szemeteteket, már 3 teremmel arrébb is lehetett volna......
2010. jún. 2. 11:04
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ablakon kiugró tanáros vagyok. A földszinten ki is ugrott egy másik tanár, mert a kocsija veszélyben volt a parkolóban (a kukásautó túl közel ment el mellette.)

Általánosban a rajzterem volt a földszinten, és a fiú osztálytársaim ki-be járkáltak az ablakon.

2010. jún. 2. 11:14
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát ha azok takarítanak...tiszta pókháló a fal, a wc tök büdös, a padló mindig koszos meg ugyanazzal a ronggyal meg a retkes vízzel törli fel a padlót amivel kb 5 termet...de nem öblítené ki vagy valami.
2010. jún. 3. 14:21
 19/22 anonim ***** válasza:
70%

"azok"... no comment...

már nem azért, de a termeket meg a wcket ti használjátok, ergo ha szemetes az ti miattatok van... a vízzel pedig igazad van, csak szerintem kicsit sok lenne termenként friss vizet hozni, minden nap...és persze, én is találok elég sok kivetnivalót a takarítónők munkájában, de attól még nem kéne nehezíteni nekik ezzel is...

2010. jún. 3. 23:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek, ha az órára merek nézni írják be a feketét, ahányszor pislogok közben annyit kapok, 3db 1-es. Ennyit erről, örülj neki!
2010. aug. 13. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!