A tii osztályotok is ilyen?
A miénk nagyon rossz és vicces.
Ma például jött be a magyartanár és megkérdezi a lányoktól, hogy "mit csináltok lányok?" (mert visítoztak meg rohangáltak) erre az egyik fiú azt mondja "l.eszbikusok" egy lány meg "bu.zi!!" a tanár olyat nézett :D
Egyszer egy fiú osztálytársam berakta a pulcsijába a dekorációs tököket. Pont jött az énektanárunk és Xy meg nem vette észre és ott markolászta ×D
Meg beszakítottuk a szekrény hátulját, szétvertünk egy fém tálcát, leszakítjuk minden 2. nap a függönyt, leszakítottuk már a szekrényajtót is, az ajtón is volt egy kis lyuk, egész nap ordítozunk, a tanárok már lassan agyvérzést kapnak tőlünk, egyszer idegösszeomlása lett miattunk egy takarítónőnek. Meg még sorolhatnám.
A 8.-osok hozzánk képest angyalok, az egész város rólunk beszél, pedig még csak 6.-osok vagyunk.
Tudom nem szép dolog...de olyan jó a sok hü.lye között :D
A ti osztályotok milyen?
Amikor én voltam általános iskolás, ránk mondtak, hogy a legrosszabb osztály. Aztán középiskolában volt olyan, hogy a magyartanár már kiborulva jött órára, mert a saját osztálya kikészítette. Mi jók voltunk, csak ezt kevesen akarták elismerni. OKJ-s suliban csak az angoltanár szerint voltunk mérhetetlenül kiborítóak. De összességében, ha általános felsőt nem vesszük, viccek osztályom volt mindig.
Középsuliban mászott be osztálytársam a tanári asztal alá, hogy onnan előugorva rémissze meg a tanerőt. Vagy volt, aki órán kimászott a tetőre. Vagy a tanár fenyegetőzött, hogy kiugrik. (elsőn voltunk).
Jó h nem a földszinten voltatok :D
Jó lehet mások osztálya is. A miénkkel annyi a baj h nem tart össze :S
A mi osztályunk(az én szemszögemböl): Bemegyek, végigmérnek a diszkóp*csák, hogy ez hogynézki, vihorásznak, gyujtogatnak, vakolják magukat, hajat vasalnak, cigiznek, drogoznak, egész nap a ki hogy dugott kivel milyen drog hatása alatt történeteket hallgatom.... :)
Na kinek az osztálya ilyen? :)
Juj holnap biztos kapni fogunk az osztályfőnöktől meg a takarítónőktől :D. Ma rosszabbul nézett ki a terem mint egy disznóól :D mert a töri óra nálunk nagyon unalmas és mindenki dobált mindent a másiknak:D meg ma angolon az egyik fiú fejen dobta az én szendvicsemmel a másikat én meg nagy hangosan "Dani add mán ide a szendvicsemet!!" ×D A tanár úgy nézett...nagyon jó osztály :D imádom őket.
Amúgy nálunk is szokás az a "Vancsival meg a többiekkel tegnap ott cigiztünk"valamelyik hétvégén úgy be voltunk rúgva (amit nem hiszek el:D)" meg megy az a szar disco zene amit utálok. :D
Az ablakon kiugró tanáros vagyok. A földszinten ki is ugrott egy másik tanár, mert a kocsija veszélyben volt a parkolóban (a kukásautó túl közel ment el mellette.)
Általánosban a rajzterem volt a földszinten, és a fiú osztálytársaim ki-be járkáltak az ablakon.
"azok"... no comment...
már nem azért, de a termeket meg a wcket ti használjátok, ergo ha szemetes az ti miattatok van... a vízzel pedig igazad van, csak szerintem kicsit sok lenne termenként friss vizet hozni, minden nap...és persze, én is találok elég sok kivetnivalót a takarítónők munkájában, de attól még nem kéne nehezíteni nekik ezzel is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!