Kamaszok! Milyen az osztályotok? Összetartóak vagytok?
Valamint kiváncsi lennék arra is, hogy mit vettetek a tanáraitoknak ballagóra(ha most vagytok 8.-osok, vagy ha már leballagtatok).
Később leírom én is a válaszomat. :)
14L
Ballagó ? Ballagás, nem ?
Amúgy nem túlzottan, helyzettől függ. Úgy nagy általánosságban nincs összetartás az osztályban, de ha csinálni kell valamit, ami osztályszintű, akkor össze tudunk dolgozni.
16/l
Jujj, nagyon nem. xD
Ma is, és tegnap is verekedni akart 3 fiú osztálytársam 1 másik fiú osztálytársam, 2 fiú osztálytársam látványosan ki van közösítve, minden nap szivatják őket, de nagyon durván. Az egyik szinte minden nap bőg [őt csak szavakban bántják, mert azt hiszik róla, hogy b.zi], a másiknak már törték le fogták, törték be orrát, legutoljára [pénteken] a füle vérzett, dobálták már fejbe klumpával, stb...
7 lány van az osztályban, és a 7 lány 3 klikkre oszlik [én és a 2 legjobb barátnőm, 2 másik lány, és megint 2 másik lány]
Ha ezt a 2 fiút nem számítjuk, akiket mondtam, ezen kívül a fiúk kb 2 klikkre oszlanak.
Amúgy én kivétel nélkül mindenkivel jóban vagyok, és a legjobb barátnőim is. :) A fiúk minket mindig megvédenek, ha kell [pedig nem vagyunk fiús lányok, hogy azért legyünk ilyen jóban egymással], meg úgy általában egymást is.
Ballagni jövőre fogunk.
14/L
szerintem a mi osztályunk valami borzalmas! :S
szarok a tanárok oktalanul kaptam ma is egy 1-est matekból,azért mert hiányoztam az előző 3-4 órán és kihívtak a táblához nem tudtam az egyenletet erre meg "ülj le egyes"
erre kiröhög a fele osztály.. :/
szerintem szégyellni való hogy milyen egy osztályom van...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!