Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen az osztályoto...

Kamaszok! Milyen az osztályotok? Összetartóak vagytok?

Figyelt kérdés

Valamint kiváncsi lennék arra is, hogy mit vettetek a tanáraitoknak ballagóra(ha most vagytok 8.-osok, vagy ha már leballagtatok).

Később leírom én is a válaszomat. :)

14L

2011. máj. 18. 15:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ballagó ? Ballagás, nem ?

Amúgy nem túlzottan, helyzettől függ. Úgy nagy általánosságban nincs összetartás az osztályban, de ha csinálni kell valamit, ami osztályszintű, akkor össze tudunk dolgozni.

16/l

2011. máj. 18. 15:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem:/ Úgy jóban vagyunk, de nem "különleges"
2011. máj. 18. 17:58
 3/15 anonim ***** válasza:
nagyon.<3
2011. máj. 18. 19:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi nagyon szerencsések vagyunk, az osztályunk nagyon összetartó. Egyszerűen mindenki segít mindenkinek, mindenki jóban van mindenkivel. Persze, azért van, aki valakivel nincs annyira jóban, de látványos gyűlölködés, utálat nincs. Nincs annyira klikkesedés sem. A lányok oszlanak két csapatra, a fiúk meg nagyjából egybe vannak. És ahogy elnézem a többi osztályt, mindenhol sokan vannak olyanok, akik ki vannak közösítve, több kis csoport alakult ki, 3-4 fősök. Szóval a mi osztályunk király. :)
2011. máj. 18. 19:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Jujj, nagyon nem. xD

Ma is, és tegnap is verekedni akart 3 fiú osztálytársam 1 másik fiú osztálytársam, 2 fiú osztálytársam látványosan ki van közösítve, minden nap szivatják őket, de nagyon durván. Az egyik szinte minden nap bőg [őt csak szavakban bántják, mert azt hiszik róla, hogy b.zi], a másiknak már törték le fogták, törték be orrát, legutoljára [pénteken] a füle vérzett, dobálták már fejbe klumpával, stb...

7 lány van az osztályban, és a 7 lány 3 klikkre oszlik [én és a 2 legjobb barátnőm, 2 másik lány, és megint 2 másik lány]

Ha ezt a 2 fiút nem számítjuk, akiket mondtam, ezen kívül a fiúk kb 2 klikkre oszlanak.

Amúgy én kivétel nélkül mindenkivel jóban vagyok, és a legjobb barátnőim is. :) A fiúk minket mindig megvédenek, ha kell [pedig nem vagyunk fiús lányok, hogy azért legyünk ilyen jóban egymással], meg úgy általában egymást is.

Ballagni jövőre fogunk.

14/L

2011. máj. 18. 20:50
 6/15 M@x ***** válasza:
Hát, mi is összetartóak vagyunk...csak külön csoportokban....
2011. máj. 18. 21:30
 7/15 :) :) :) ***** válasza:
Hát nem annyira,a lányok és a fiuk nállunk nagyon különn vannak egyáltalán nem tartunk össze.De a lányok meg ellégé összetaratanak egymással :)
2011. máj. 19. 14:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a mi osztályunk valami borzalmas! :S

szarok a tanárok oktalanul kaptam ma is egy 1-est matekból,azért mert hiányoztam az előző 3-4 órán és kihívtak a táblához nem tudtam az egyenletet erre meg "ülj le egyes"

erre kiröhög a fele osztály.. :/

szerintem szégyellni való hogy milyen egy osztályom van...

14/L

2011. máj. 19. 15:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Nálunk minden szar..:S
2011. máj. 19. 16:25
 10/15 kokakólalájt válasza:
Szakközépbe járok 16 vagyok. Érdekes osztály vagyunk. Van egy nagyon jó réteg és van egy nagyon rossz. Azért elvagyunk de az osztályközösség nem túl összetartó, de konfliktus elég ritkán van. A másik baj meg az hogy sokan mennek el vagy buknak meg. Helyettük hozzánk raknak be bukottakat.
2011. máj. 20. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!