Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen az osztályotok?

Kamaszok! Milyen az osztályotok?

Figyelt kérdés

Ezen belül több kérdésem lenne :). Csak kíváncsiságból.

Inkább nyugisabb vagy őrültebb osztály? Mennyire mernek visszabeszélni a tanároknak? Mi volt a legdurvább ( pl sérülésre gondolok most inkább ) esemény ami nagyon "megviselte",vagy bennetek maradt(az egész osztályban megmaradt)? Szivatós osztály? (nagyon szivatják egymást,másokat igy közösen) Na és persze irjátok le a legviccesebb dolgokat,vagy olyan eseményt ami ha most eszetekbe jut még röhögtök rajta :'D

2011. szept. 5. 21:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%
Bár én már 3 éve nem járok suliba, de elég vegyes osztályom volt. Volt egy osztályom, mikor az első szakmám csináltam, egyáltalán nem volt összetartó, (jó talán néha-néha). Úgy volt, hogy 2 szakmacsoport volt, de a nyelvórákon, meg a vállalkozás,tesi, infó órákon együtt volt az osztály, kivétel a szakmai, meg ilyenek. Ment a szívatás rendesen, engem egy két srác talált be folyton, persze kiosztottam őket, aztán van amelyik meg is vert. Na azt az osztályt utáltam. de a legutolsó osztályt szerettem, jól elvoltunk, bár összetartó osztályom egy sem volt.Talán felső tagozat általános Iskola. Vicces dolog? Huu hetedikes, nyolcadikos osztálykirándulás:D ha szeretnéd, leírom:D.
2011. szept. 5. 21:48
 2/25 anonim ***** válasza:
79%

Pfú valaki nagyon kíváncsi. :D

1.: Őrült, mindig történik valami.

2.: Egyes tanárok óráin jobb kussban lenni, de ha nem fenyeget nagy veszély, simán visszabeszélnek a fiúk. Főleg a rajztanárnak, mert imádják, amikor ideges. :D

3.: Nem nagyon volt ilyen, max. annyi, hogy az egyik fiú meglökött egy másikat, aki elesett és eltörött a karja, de hamar túltették magukat az eseten.

4.: Egymást nem, más osztályokat viszont igen, mert eléggé összetartóak vagyunk.

5.: Egyik fiú minden órán eszik, és olyankor ilyen sunyin néz, és tök aranyos. :D Ma is nyelvtanon evett, a tanárunk szerencsére jófej, így jól reagálta le. Meglátta, hogy ezsik, és ezt mondta:

-Máté! Tudod mi az igazi disznóság?

-Mi?

-Hogy eszel az órámon és nem adsz belőle!

-De kaphat. :)

Szintén ofős, hogy rajzolt egy bajszit a bal mutatóujjára és úgy köszönt az embereknek, hogy odarakta a szája fölé az ujját. :D

Egyszer egy szünetben egy fiú elkiabálta magát, hogy "bązdmeeeeg!", erre rászólt egy csaj, hogy ne KIABÁLJON. :D

2011. szept. 5. 21:56
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
Második ez jó:D
2011. szept. 5. 22:01
 4/25 anonim ***** válasza:
79%

elég gyerekes osztálynak tartom..

őrült, de nem az a tipikus rosszcsont osztály. nem naggyon beszélünk vissza, csak néhányan.

2011. szept. 5. 22:04
 5/25 anonim ***** válasza:

Néha vannak őrült pillanataink, de leginkább elvagyunk egymással, nem csinálunk nagy őrültségeket, legalábbis a suliban. A tanárokkal viszonylag jó a kapcsolatunk , nem nagyon szoktunk visszabeszélni, kivéve néhány tanárnál akiket könnyű felidegesíteni .

Volt néhány sérülés. Medence csont, kar, láb minden volt már , de egyik sem viselt meg minket különösebben. Nagyon szívatós osztály, de leginkább a többi gyereket cikizik, bár néha egymással is tudunk gonoszak lenni.

Sok vicces sztorink van, de a legtöbb a helyzetből adódik, így elmesélve már nem tűnne viccesnek (legalábbis nem annyira).

2011. szept. 5. 22:19
 6/25 anonim ***** válasza:
38%

1:király,őrült

2.örült!egyértelmű néha túlzottan pl ma

3.van olyan tanár akinek nem de az ének,német simán

4.hát igaz ez nem sérülés de ide írom hosszú lesz bocsi

az van hogy van az osztályunkba egy fiú akit tökre lehet szekálni de ezen egyszer túl ment 2 fiú elmentek wc-re és akkor a papucsát beledobták a wc-ba nekem ezt a szitut elmondták és később még 1 lánynak majd ő tovább mondta a két köpködős ...nek és ők mindjárt rohantak a marika nénihez(oszfő)én is mentem velük utána nap már szinte fájt a szívem mert én a fiúkat nagyon csipem és egyik órára nem jött tanár és ők 2-en elmentek vhova és akkor a dani mondja biztos mennek szólni és akkor én mondtam hogy tuti és akkor mondják hogy te tudsz valamit és akkor elmondtam és a fél osztály nem beszélt egymással mert hogy ez meg az és engem a lányok is kitagadtak nem szóltak hozzám és a fiúk nyugtatgattak hogy kibékülünk velük de csak miattad!és akkor se már ott voltunk hogy az egyik lány (aki mindig a fiúkkal lógót evet stb.)megfenyegetett hogy mindent csináljak vissza mert szól marika néninek mert hát ugye gondolom nem bírta hogy nem foglalkoznak vele és karácsonykor nagy nehezen kibékültünk szóval azóta amit meg tudok leírom egy füzetbe és elmondom netes haveromnak így nekem is könnyebb nem akarok több ilyet de most komolyan én tehetek hogy a fiúk mellett álltam.. meg nálunk vannak néha ilyenek de attól függetlenül összetartó csapat vagyunk

2011. szept. 5. 22:29
 7/25 anonim ***** válasza:
56%

5.nem vagyunk szívatós osztály csak egymást ugrassuk :D

6. ma: 5. és 6.óra között van 30 perces szünet.van az osztályba ilyen japán kedvelő csaj és az szok írni ilyen "ficceket"ami 2 homokosról szól és mi ezt végig olvastuk/röhögtük és 3-an (2 fiú meg én)lerajzoltuk neki na de az persze elég durva lett és szinte egész szünetbe ezen szakadtunk

remélem érthető voltam

14/L/8.o.

2011. szept. 5. 22:30
 8/25 anonim ***** válasza:
49%

Inkább nyugisabb vagy őrültebb osztály? -> Eddig azt mondtam volna, hogy őrültebb. Olyan jó hülye osztálytársaim voltak, kib.szottul hiányoznak, de megbuktak. :(( Azért még mindig tudunk őrültségeket csinálni, de számomra már nem ugyanaz a hangulat van órákon, mint tavaly, tavaly szinte megállás nélkül minden percben nevettem valamin, most meg...:S

Mennyire mernek visszabeszélni a tanároknak? ->1 gyerek van, aki nagyon vissza mer beszélni. :D Pedig ő az egyik legjobb tanuló az osztályban. Rajta kívül még van úgy 3-4 fiú, akik bemernek szólni a tanároknak. De csak ilyen vicces dolgokat, mindig jót röhögünk rajtuk. :D Egyébként sokan vissza merünk beszélni, ha nem érzünk igazságosnak valamit: A fiúk többsége, én és még rajtam kívül a 2 legjobb barátnőm, és egy másik lány.

Mi volt a legdurvább ( pl sérülésre gondolok most inkább ) esemény ami nagyon "megviselte",vagy bennetek maradt(az egész osztályban megmaradt)? -> Volt nálunk sokminden, amíg voltak jófej, hülye osztálytársaim. Van olyan osztálytársam, akit kb 3.-os korunk óta szivatnak --> neki kitörték 2 fogát, anno németórákon telitalpú papuccsal dobálták a fejét (a tanárnő nem vette észre, öreg volt :D), mindig b.szogatták, de még most is. Van egy másik fiú osztálytársam, aki nagyon lányos, és állítólag beismerte az ofőnknek, hogy még nem döntötte el, hogy a lányokat, vagy a fiúkat szereti. Őt evvel cs.sztetik állandóan, ő meg mindenen sír, ha nagyon kiakad, akkor árulkodik is.

Volt még nálunk ablakból táskakidobás (az emeleten van az osztályunk), tanár kizárása az osztályból, tábla nagyon durván beszappanozása (2 hétig nem lehetett rá írni --> ezt majdnem nagyon megszívtam, mert egy b.rom beköpött, hogy az én ötletem volt), közös óraellógás, felejtős tanároknál azt mondtuk, hogy aznapra nem volt beígérve felmérő / felelés (ha nem írták be a naplóba), verekedések, amiből igazgató + pschihológus látogatás lett a vége, tönkretettük az egész osztálytermet (letört tábla, ajtónak eltört a kilincse, aztán végül az egész ajtó kiesett, kitört ablaküveg, miután szintén kiesett a komplett ablaküveg :DD, falak be "lábtappancsozása", tábla tönkretevés (mint már említettem), padokról és asztalokról nem is beszélve), víz / szörp körbelocsolása az egész osztályon + rá a tanári asztalra) , tanári szék bekrétaporozása, stbstb...Szóval sokminden, amit ellehet képzelni. :)

Szivatós osztály? (nagyon szivatják egymást,másokat igy közösen) -> Teljesmértékben. :D Nálunk a csúfolódás, kiközösítés alapdolog. Persze, sajnálom az áldozatokat, de inkább örülök, hogy nem tartozom közéjük. Klikkekre bomlik fel az egész osztály. 3 lány (a 2 legjobb barátnőm és én), és 3 fiú nálunk (és többnyire suli szinten is) az "elite", akik amit mondanak az úgy van. A 3 fiú szokta cs.szegetni a többieket, de kiemelve közülük 3-4 embert, a többiek inkább csak úgy elvannak.

Legviccesebb dolgok -> Nem tudok felhozni példát. Annyi, de annyi van. :) De szerintem inkább ez a saját osztályomnak a vicces, mert velünk történt meg. 1-2 beszólás, és pár esemény is nagyon vicces, és emlékezetes.

Amúgy szeretem nagyon az osztályomat. Én vagyok az osztályelnök, szóval elvileg én kell, hogy mindenért elvigyem a balhét, ha nem köpök be semmit, de ez a gyakorlatban nem így van. :D Meg elvileg nekem kell sok mindent elintéznem, példát mutatnom... Visszatérve a szeretem az osztályomathoz -> 3 ember hiányzik, de ők iszonyatosan. 2en 7. végén buktak meg, 1 pedig 6. végén. (most vagyunk 8.-osak) Nélkülük valahogy nem az igazi. De szünetekben mindig feljönnek / lemegyünk, és együtt hülyülünk, vagy csak beszélgetünk.

Nagyon sajnálom, hogy ez az utolsó évem velük, bár már a középiskolai, kevésbé átlagos életbe is szivesen belekóstolnék.

14/L, 8.o.

2011. szept. 6. 00:38
 9/25 anonim ***** válasza:
84%
egyszerűen semmi közös nincs bennünk, utálnak mert magyar vagyok és utálom őket. Szerencsére már csak 1 év+ez...
2011. szept. 6. 13:42
 10/25 anonim ***** válasza:
74%
Mi már 2 tanárt is elküldtünk a suliból és egy még mindig mi vagyunk a legrosszabb osztály. Az összes tanár egyenesen gyűlöl minket :D.
2011. szept. 6. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!