Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen az osztályotok?

Kamaszok! Milyen az osztályotok?

Figyelt kérdés

Ezen belül több kérdésem lenne :). Csak kíváncsiságból.

Inkább nyugisabb vagy őrültebb osztály? Mennyire mernek visszabeszélni a tanároknak? Mi volt a legdurvább ( pl sérülésre gondolok most inkább ) esemény ami nagyon "megviselte",vagy bennetek maradt(az egész osztályban megmaradt)? Szivatós osztály? (nagyon szivatják egymást,másokat igy közösen) Na és persze irjátok le a legviccesebb dolgokat,vagy olyan eseményt ami ha most eszetekbe jut még röhögtök rajta :'D

2011. szept. 5. 21:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

Hű... a mi osztályunk nagyon brutál, de így imádom! Kár, hogy ez már az utcsó évem velük...:/

1. "Inkább nyugisabb vagy őrültebb osztály?"

Őrült, egyértelműen!:D Folyamatosan megy a baromkodás ezerrel, olykor durván.

2011. szept. 6. 15:38
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

Hű... a mi osztályunk nagyon brutál, de így imádom! Kár, hogy ez már az utcsó évem velük...:/

1. "Inkább nyugisabb vagy őrültebb osztály?"

Őrült, egyértelműen!:D Folyamatosan megy a baromkodás ezerrel, olykor durván. Mindnyájunk nevét tudja már az igazgató és a pszichomókus.

2. "Mennyire mernek visszabeszélni a tanároknak?"

Valami eszméletlen szinten, fiúk és lányok egyaránt. Jobbára csak poénkodni szoktunk, de egyesek lazán leüvöltik a pedagógusok fejét. Mondanom sem kell, hogy rengeteg beírás lelt gazdára többek között tavaly is...:D

3. "Mi volt a legdurvább ( pl sérülésre gondolok most inkább ) esemény ami nagyon "megviselte",vagy bennetek maradt(az egész osztályban megmaradt)?"

Sérülés nem nagyon volt eddig, viszont mindennaposak a verekedések. Miattuk volt annyi eszmecserém a sulipszichológussal, de persze ezzel nem vagyok egyedül. Ez az egyetlen dolog, amit rühellek az osztályban, de el tudok vonatkoztatni tőle.

4. "Szivatós osztály? (nagyon szivatják egymást,másokat igy közösen)"

Evidens, hogy egymást szopatjuk. Más osztályokkal inkább szócsatákat szokásunk vívni, de néha bizony elfajulnak a dolgok. Szeretünk versengeni, ez van.:D

5. "Na és persze irjátok le a legviccesebb dolgokat,vagy olyan eseményt ami ha most eszetekbe jut még röhögtök rajta"

Annyi, de annyi példát fel tudnék hozni... de persze ilyenkor egy sem jut eszembe. Minden napra jut min. 5 ütős beköpés, ilyen feltétel mellett ez nem is csoda. Viszont amit mindenképp meg akarok említeni, az az új tanárok hozzáállása.

Becsöngetéskor: *fülig érő vigyor* Sziasztok! Azt hallottam, ti nagyon jó magaviselettel rendelkeztek, úgyhogy veletek biztos nem lesz gond.

Kicsöngetéskor: *full ideg mimika* ...most jöttem ide utoljára!

xD

2011. szept. 6. 15:50
 13/25 anonim ***** válasza:
84%
[Amúgy bocs, hogy kétszer futottam neki, de mint láttátok, először negyedkészen küldtem el véletlenül.:D]
2011. szept. 6. 15:51
 14/25 anonim ***** válasza:
53%

1. hát mikor hogy, de inkább őrült :)

2. óóó, hát az nagyon megy :D. nem mindegyiknek, mert vannak akiket szeretünk, vagy túl szigorú, náluk inkább visszafogjuk magunkat de amúgy....

3.huh, nem nagyon emlékszem ilyenekre. inkább az egyik fiú osztálytársam bunyóira. ja de, egyszer egyik fiúoszt.társamat nagyon megverték. csomóban hullt a haja, vérzett, nagyon. durva volt :S

4.nem gyakran.

5. hát abból sok van xD de most 1-et leírok.

volt egy tanár, akit nagyon utáltunk( de szerencsére már elment. jobb is így neki, mert különden megőrült volna a sulinkban xD) és mindig kikészítettük. egyik órán oszt.társam evett, de úgy hogy kitette az asztalra a kaját, feltette a lábát és közben a tanár mellette állt és nem vette észre. a másik oszt társam mellett is ott volt(mert ugye a 2 padsor között állt) a pad alatt harapott egy darabot a kajából, azt egyből kiszúrta és beírást is kapott xD ezen röhögtünk kb 1 hétig...xD

13L 8. osztályos ^^

2011. szept. 6. 17:49
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
15:51 vagyok. A sérüléses/bunyós részt még kiegészíteném annyival, hogy egyik csaj o.társam (akit mindenki utál) MSN-en cigánynak titulált egy másikat + annak a nővérét, ráadásul elég durván anyázott is velük, erre másnap bejött a nővér és úgy megtépte a luvnyát, hogy a végén haja is alig maradt. A mai napig fel-felemlegetjük az esetet.:D
2011. szept. 6. 18:03
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
A mienk egy igazi őrült osztály:elsőben osztálytársam fiu szünetbe nem akart kimenni a klotyoig belepisilt az osztályban a kukába.4.ben bedobtunk egy ablakot.A tanárunk osztályelnevezése Csülök.És egymást szivatjukpl.ma reggel oszt.t-m.leöntötte egy fiu padját és feltöröltük a függönnyel majd feldobtuk az egyik szekrényre.tesik az iskolakörfutás az enkünk kész kirándulás(megálllunk sétálgatunk nézelődünk...........tölem még irhatnék v. 20 oldalt
2011. szept. 6. 19:08
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor már mátéka is ír pár dolgot.

Nagyon örűlt osztály és mint mondtam 2 tanárt elkergettünk :).

Mennyire mernek visszabeszélni a tanárokkal?

Van amikor már bement 1-2 f*szkalap vagy k*csög vagy anyád a egyenesen a szemükbe :). Mindig probléma van az órákon velünk. De órán csak nagyon dúrva beszólások mennek és valamikor a tanárnak is.

Mi volt a legdurvább ( pl sérülésre gondolok most inkább ) esemény ami nagyon "megviselte",vagy bennetek maradt(az egész osztályban megmaradt)?

Nemigazán volt ilyen. Talán az amikor kijöttek a rendőrők egy verekedés miatt és rengeteg embert kitiltottak a

farsangról.

Szivatós osztály? (nagyon szivatják egymást,másokat igy közösen)

Mindenki szivat mindenkit.

Na és persze irjátok le a legviccesebb dolgokat,vagy olyan eseményt ami ha most eszetekbe jut még röhögtök rajta

1. Pofánb*sztak engem 2 juhtúrós sonkás zsömlével :)

2. Amikor az egyik lány táncolt és akkorát röffentett hogy kihallatszott a teremből :D.

2011. szept. 6. 19:18
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

1. Egyértelműen őrült. :D

2. Visszabeszélni szoktak néhánynak, aki ezt jól reagálja le. De általában egyéb magatartási dologgal szokták kiakasztani a tanárokat...

3. 8.-ban az egyik teremben kipróbáltak páran egy vízipipát, suliszintű hír lett, egész órás kiselőadást tartottak ennek a veszélyeiről...

4. Igen, többnyire engem szoktak cikizni... Pedig nem ártottam nekik semmit. :/

5. Osztálykirándulásos elfoglaltságok... :D Meg volt egy olyan kínos helyzet, hogy az egyik osztálytársam kikötötte egy zsineggel a lábát egy padhoz szünetben, aztán amikor becsengettek, nem bírta eloldozni sem ő, sem más... Olló sem volt senkinél, és úgy várta a tanárt, ráadásul amikor belépett a tanárunk, pont akkor káromkodott egy nagyot...

2011. szept. 7. 13:43
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Inkább nyugisabb vagy őrültebb osztály? - Alap, hogy őrült... Melyik nem azt? :DD

Mennyire mernek visszabeszélni a tanároknak? - Hát mivel felvételi volt ide logikusan válogatott hülyék kerültek be, persze mindent jobban tudnak mint a tanár (és ez nem ironikus! :D) tehát alap, hogy visszabeszélnek.

Mi volt a legdurvább ( pl sérülésre gondolok most inkább ) esemény ami nagyon "megviselte",vagy bennetek maradt(az egész osztályban megmaradt)? - Hát ennek én vagyok az okozója: szüleim ígértek egy gokartot ha kitűnő leszek, szóval szünetbe is tanultam, folyamatosan, és egyik gyerek ezt tudta, direkt szivatot, és úgy eldobtam (megfogtam a pólójánál megemeltem és eldobtam xd) hogy (1 métert) repült aztán nekiesett a szivacstartónak, ami erős alumínium volt, és elhajlott, azóta meg nem nagyon mernek még oltani se, de sztem így csak jobb...

Szivatós osztály? - Alap, elég durvákat beszólogatunk, és vannak 'kiválasztottak' akiket már sajnálni is tudok...

Na és persze irjátok le a legviccesebb dolgokat,vagy olyan eseményt ami ha most eszetekbe jut még röhögtök rajta - Találtunk egy mozaik 'csempét' és azzal dobáltuk egymást, és amikor jött a tanár kidobtuk a csukott ablakon xddd ezután észre se veszi, és így már ülünk, valamit küzd a naplóval (elektronikus...), és megszólal: 'Milyen huzat van itt...' Egész osztály szakadt a tanár meg nem értette... De végül csak aki kidobta az ablakon a csempét az kapott ofőit, a többieket csak leszidták. (Ez tegnap volt. Ez az uccso, de tegnapelőtti is durva, de most el kell menjek, szóval max később írom.)

2011. szept. 7. 14:45
 20/25 anonim ***** válasza:
28%

Hát inkább őrült osztály:D

A miénk eléggé az! 5-6. osztályban, órán, és szünetben is tomboltunk, de most 7.-be már órán nagyjából csak szünetekben vagyunk full hülyék! Először még én csak visszahúzódó voltam, de már én is a beszólogatós marhák közé tartozok:D Sérülés nemigazán volt.. Szivatás az van bőven:Dpl:beledobjuk a másik cipőjét a kukába meg felrakjuk a szekrényre. A legviccesebb nemrég volt:DXD 2 isXDDDAz egyik amikor barátném folyton azzal szivatott, hogy szeretem xy-t(nemis><) és én elkezdem nagy hangosan, hogy az egész osztály hallja:NEM! NEKEM YX KELL BÉLA JÁNYOM! Meg másik bnőmet folyton Pálinkának hívtam, és ezt csináltam: megöleltem és mondtam:PÁLINKA SZERELMEM LÉGY AZ ENYÉM!-mondanom sem kell hogy kicsit sem néztek hülyének...

A másik meg ma volt. Tesi után tanárbá' szokásos cuccot nyomott le h egészségünkre meg h mien volt az órai teljesítményünk(szar), és egyik oszt.társam(ilyen kis cukipofa töpszlixd) nagy röhögőgörcsben tör ki! Erre mi is röhögésben törünk ki! de azon, ahogy ő nevetXD Erre tanárbá elmosolyodik: és belök valamit OROSZUL! De ilyen hadarva, és erre mindenki még nagyobb röhögésben tör ki:D

2011. szept. 7. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!