Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen az osztályoto...

Kamaszok! Milyen az osztályotok? Összetartóak vagytok?

Figyelt kérdés

Valamint kiváncsi lennék arra is, hogy mit vettetek a tanáraitoknak ballagóra(ha most vagytok 8.-osok, vagy ha már leballagtatok).

Később leírom én is a válaszomat. :)

14L

2011. máj. 18. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nem nincs összetartás az osztály fele cigány , magyarok közül a fele csatlakoztak a hozzájuk (szinte használák a "more" , "dik" kifejezéseket)

és nem a normálisabb katekóriába tartoznak .

egy páran semlegesek nekik

a maradék " normálisat" kiközösítik .

régóta várom már , hogy el ballagjak .

2011. máj. 21. 20:44
 12/15 anonim válasza:

Mivel miénk a környék egyik legszigorúbb sulija, ezért megkövetelik tőlünk, hogy összetartóak legyünk. Háát...

A lányok (vagyis mi) tényleg öszetartunk, egyedül 1 lány van,de őt mindenki utálja (erre nem térnék ki). A fiúk 3-4 fős csapatokat alkotnak, és minden csoport utálja a másikat. :( Mi csak jövőre ballagunk, de érdekes lesz, mivel mi leszünk a suli történetének legelső ballagói :)

13/L

2011. máj. 22. 15:18
 13/15 anonim válasza:

7.-es vagyok. Szinte mindenkiről tudok mindent az osztályomból. Tudom,hogy mikor hazudnak mikor nem stb. . Amióta új az osztályfőnökünk eléggé elszakadtunk,pedig senki sem ellenségeskedik nálunk csak vannak klikkek:

- kockák, akik a legokosabbak

-a menő lányok

- a béna lányok

-a béna fiúk

-a menő fiúk

és barbi.

xDDD

szóval mostmár nem...pedig szeretem őket!

2011. jún. 2. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Ofönk ballagáskor festményt kapott.

Hát kivülről remek kis osztálynak tűnik akik nagyon összetartók, de amugy meg 22 vagyunk és van az osztályba 5-7 banda. Meg nagyon sokat veszekedtünk, csak valahogy sose tudodtak ki és oylan tökéletesnek tűnt minden. Mondju ha közös célunk vt azért nagyon tudtunk együtt harcolni. Én szerettem ezt az osztályt.

2011. jún. 24. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Elöző válaszoló:

Fiúk azok nagyon egy bandába vannak, de velük ugy az öszes többi kis csapat el van, bár egyik fiu mindig velünk van és barátunk is de kérdeztük már tőle h b*zi-e? xdd De nem haragudottmeg, van egy gyerek aki mindenki szerint nyomorék, de van mikor meg tök normális meg rendes, meg jó vt h mögöttem ült tudott puskázni a nagy hajamtól azt mindig csomot sugott azt meg már kevésbé szerettem h a seggemet rugdosta. Meg van másik fiu is aki ilyen picit másabb már mint ugy gondolom h cigizik meg ilyenek azt az is picit külön van meg vt egy fogyatékos is köztük, de ők ugy sose vitatkoztak meg egybe vtak (a felsoroltak ellenére is). Nálunk lányoknál meg k*urvázástól kezdve, fuu de megverlekig vt minden. xdd

2011. jún. 24. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!