Kamaszok! Nektek Milyen az osztályotok?
Siralmas.
Mindenki túl okos, és csendes.
Minden nap alig várom, hogy vége legyen már a sulinak.
Nincs senki, aki jó hangulatot teremt, poénkodik. Egy félévet már lehúztunk egymással, nem értem, miért kell, hogy még mindig mindenki egymás seggét nyalja.
Tűrhető.
Vannak ezek is és azok is. Van amikor mindenki bekkattan máskor meg bejössz és az osztály 90%-a kábé életjelet sem mutatva fekszik a padon vagy nyomkodja a telóját.
Rühellem őket:D
Szűzribancok. Teszik az agyukat, hogy ők milyen izgalmasak meg minden közben meg egész nap az iPhone-jukon kockulnak.
Siralmas.
A fiúk meg kb. 5 éves szinten...
És elég csőlátásúak. Attól hogy lila a hajam néhány része és van egy piercingem biztos drogozok és hasonlóak.
De már csak kibírom:)
15l
Kevert. :D
Van egy-két GYP-s (ahogy a fiúk nevezik...), ők jól tanulnak, általában csendben vannak, vagy egymással beszélgetnek, de feltűnést nem keltenek. Vannak a hülyegyerekek, akik gyártják a "jó" poénokat, hangosak, zenét szolgáltatnak, dobálóznak stb. Vannak a normálisabbak, azok elvannak midnekivel, néha bennevannak a hülyeségekben, de átlagban normálisak. :) És vagyok én, aki mindenkihez tartozik kicsit. :D
16L
Háát..
Nem semmi osztályunk van az biztos. A többi a miénkhez képest kicsit unalmasnak mondható. Pont azért is szeretek suliba járni mert nincs olyan nap hogy ne röhögjünk valamin sírva. Szegény osztályfőnökünket sajnálom egy kicsit, mert nehéz fegyelmezni az osztályt, és ő alapból tök normális de láttam már egyszer-kétszer kiborulva :S. Első látásra sokan azt mondják , hogy egyáltalán nem egy összetartó osztály, de ha arról van szó nagyon is összetartunk és kiállunk egymásért:). Az egyetlen, amit nem szeretek hogy van pár ember akik kipécéznek maguknak néhány tök normális és csendes fiút/lányt, és kb. tönkreteszik:S.
De egyébként..Jó osztály. Néhány tanár a haját tépi a magatartásunk miatt, de a legtöbbnek érdekes módon pont ezért vagyunk a kedvenc osztálya, mert előfordult már hogy a tanárok is röhögtek a hülyeségeinken.:D Szeretek ebbe az osztályba járni:) Csak utolsó évünk:/ 14/L
Nekem a mostani osztályom két részre szakadva, mert az osztályunk 2 tagozatból áll, de csak pár óránk nem közös, ennek ellenére a két tagozat két nagy csoportot alkot, és eléggé szét van esve az osztály. Engem is, sokakat zavar, hogy ennyire külön vagyunk, csak a mi osztályunkban van ez, hogy a tagozatok miatt két részre szakadt az osztály... Meg alapból tök lusta mindenki, a fiúk kockák, a lányok nagy része is, van pár stréber, kíközösítettek (én is:(), menö lányok, normálisak... Nem szeretem az osztályomat, mert nem vagyunk összetartóak!
Ellenben az elözö osztályomat, sulimat imádtam, a suli legjobb osztályába jártam, nagyon összetartottunk, nagyon sikeresek voltunk emiattf az iskolai versenyeken. Imádtam oda járni. :)
16/L
1: hangos, kiabál, dobálózik, beszólogat,röhög.
2: mindig mindent tud, minden kész, pisszeg.
kb. az osztály 73%-a 1 -es, a többi 27% 2-es!!!!!
Baromi jó. Ez tényleg egy nagyon jó haveri közösség, bár van 4 ember akik nem annyira érzik itt jól magukat, de nem a mi hibánkból, mert mi tényleg próbálunk mindenkit befogadni, de ők elég antiszociálisak. De mi többiek királyul elvagyunk, minden napra jut valami hülyeség amit csinálunk. A hangoskodók vannak többségben, konkrétan tőlünk zeng az egész folyosó. Múltkor behoztak valami elektromos zongorát, és max. hangerőn játszott rajta egyszerre vagy 5 ember, meg gyakran van gitár is, akkor azt is mindenki pengeti(nem minta tudnánk rajta játszani). Vagy magas fejhangon elkezdünk énekelni. Szóval csend az nem nagyon van.
Nálunk tényleg az a jó, hogy nincsenek drámák, meg kavarások, hanem barátok vagyunk. 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!