Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vízipipás kamaszok! A szüleite...

Vízipipás kamaszok! A szüleitek hogy fogadták, amikor pipát kértetek?

Figyelt kérdés
Egy ideje sokat pipázunk a barátaimmal és én is szeretnék egyet. Ti hogy jelentettétek be a vásárlási szándékot és hány évesek voltatok akkor?

2013. jan. 7. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
A vizipipaban szivott dohany is ugyanolyan termek mint a cigi, azaz ez kb ugyanaz mintha kernel karacsonyra egy karton marlborot. Amelyik szulo meg is veszi annak csak gratulalni tudok.
2013. jan. 7. 21:37
 2/15 A kérdező kommentje:
és ha shiazoval szívom? abban nincs dohány, igaz, kicsit drágább, de megéri szerintem.
2013. jan. 7. 21:41
 3/15 anonim ***** válasza:
56%

én 16 voltam,de nem szóltam a szüleimnek,hanem a barátnőimmel összedobtuk a pénzt,és a suliban van egy szekrényünk abba tároljuk.Így bármikor kivehetjük,ha kell :)

szüleimnek csak kb. egy éve mondtam el,de azt mondták oké,csak ne olyan sokat XD :D

2013. jan. 7. 21:42
 4/15 A kérdező kommentje:
ez is egy lehetőség, de én nem igazán akarnám átverni őket, hogy ne tudjanak róla. :D viszont félek hogyha azt mondják hogy nem, akkor utána gyanakodnának rám, vagy valami.
2013. jan. 7. 21:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Minek pipa? Most komolyan? Nincs jobb dolgod? Szerintem teljesen felesleges a dohány, cigaretta, vizipipa, felnőtteknek is, gyerekeknek meg pláne. A legnagyobb probléma, hogy pótlékokat keresünk a feszültség levezetésére, a kiváltó ok megszüntetése helyett. Rossz minta, ha azt gondolod, ezzel megoldod a problémáidat. Mint szülő, sehogy nem fogadnám, eleve holt ötlet lenne a családunkban. Próbálkozni sem lenne érdemes. Ha feszültség merül fel az életben, azt úgy lehet csökkenteni, hogy a kiváltó okot szünteted meg, nem úgy, hogy egészségtelen szokásokat veszel fel és még nagyobb problémákat kreálsz magadnak!
2013. jan. 8. 09:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mar nem a kamaszok, sot nem is a tinik taborat erositem, azert leiro,, h 18 eves koromban mi volt

Nekem meglattak a szobamban, nem titkoltam kitettem a polcra.

nagyon nagy kiborulas volt miatta, pedig nem is sajat volt, hanem az akkori baratome. Gugliztak apuek, persze volt ott minden, aminek kb koze sincs a vizipipazashoz....szerintuk drogoztam...opiumpipa, ritualis tannc stb....teljes kaosz, pedig amugy ertelmes szuleim vannak, sajnos elkovettem azt a hobat, h apu nagy eloadasat kirohogtem, de most is azt mondom nagyon vicces volt, nem tudnam ma sem visszafogni magam. Nem lattak. Alogikatlansagot, h ha az lenne amit ok gondoltak, akkor gyanitom elrejtem az eszkozt.

Hozzatennem h a mai napig nem tudjak, h volt idoszak, h fuveztem, de persze sosem vizipipaval, amennyi zsebpenzt kaptam, abbol nem is futotta volna, meg. A fure is 3 an dobtuk ossze.... Nah mindegy fiatalsag bolondsag

Most nem tudjak, h van pipank, de nincs is mar kozuk hozza, mivel mar nem veluk elek, de kivancsi vagyok a reakciora, mikor eglatjak. Apolcon, vagyeszveszik-e. Amiota megvan nem jartak itt, mivel messze elnek.

25/N

2013. jan. 8. 09:59
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
És még 25 évesen is a vizipipád egyik nagy célja a polcon, hogy a szüleidet idegesítsd vele. És te mondod, hogy már nem vagy tini?... agyban kétlem. N28
2013. jan. 8. 10:49
 8/15 A kérdező kommentje:

nem feszültséglevezetésre kellene, hanem havonta 2-3x összeülünk a barátaimmal és egy jót beszélgetünk mellette, nem füvezünk vagy ilyesmi. pár hónap múlva névnapom és úgy gondoltam a pénzből vennék nyárra egyet.

de, amúgy van jobb dolgom, alkoholt nem iszom, elég jó tanuló vagyok, normális a baráti köröm, járok szakkörökre, az egyik ráadásul péntek esténként nyelvóra.

2013. jan. 8. 17:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Sehogy, ugyanis nem kértem, de amikor megtutták, hogy vizipipázom (elmondtam), akkor aztmondták, hogy ha bajom lesz tőle, rájuk ne számítsak (vagy bármi VP-vel kapcsolatos dologban), és ez volt a lényege szerintem, mert nem rövid volt a hegyi beszéd, amit adtak. Mindenesetre nyáron havi 1-2 alkalom, amikor VP-zek, de ez se jön mindig össze, csak úgy sikerül... Mi is csak dumálunk közbe aztán cső. (Kis VP 3 emberre, szerintem nem vészes.)

14/F (Mondjuk a szüleid fejét megnézném, amikor beköpöd, hogy akarsz egy VP-t.)

2013. jan. 8. 19:05
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem, nem celja az idegesites, egyszeruen az akkori reakcioik miatt vagyok kivancsi, hogy mennyit valtoztak, mert azota apum novere is probalta, tobb szo esett. Amikor 18 voltam akkor. Hirbol sem ismertek, akkor is ( a nagy rohoges utan) elmondtam h ez mirol szol....stb, akkor a reakcio tuntessem el azonnal... Megtortent, a vizipipa nem a szoszoros ertelemben veve az enyem, a parom kata ajandekba, mert evek ota vagyott ra. Eddig pontosan a szuleim, meg az o edesanyja reakcioja miatt nem halogattam. De ugy ereztem, hogy ha kulon elunk sajat haztartasban, sajat keresetbol...stb akkor nem kellene meg mindig a szulink reakcioitol tartani, persze szamit a velemenyuk, mert a szuleim,de ez pont olyan, hogy 25 evesen nem kerdezem meg oket, hogy megihatok-e egy gint, vagy eg pohar bort, igy arrol sem h dohanyozhatok-e...( amugy bem dohanyzom mas modon, kb havi egyszer tomunk pipat, egy uveg bor mellett)

Nem ereztem ugy h szolnom kellene h "figyu anyu/apu vettunk egy vizipipat"

Neha meg mindig azt hiszik, hogy mindenbe beleszolhatnak, es csak az helyes amit ok gondolnak. Persze nem rosszbol teszi ezt, de nehez ugy kezelni, h ne legyen felesleges konfliktus, es ne erezzem tenyleg gyereknek magam, de ne is viselkedjek ugy mint egy dacos gyerek. Apueknalcsaladi vonas, a 30 eves unokanoveremet ugy leoltjak mintha 15 lenne.... Bocs kicsit elkanyarodtam A tematol....

Ui.:a lenyeg h mindenkeppen beszeld eg a szuleiddel, a felesleges konfliktusok elkerulese vegett.

Toluk kapod ra a penzt, ha kozvetve is. Otthon hasznalnad, raadasul dohanyt elvileg nem is adnak neked, a "koveket" nem tudom lehet-e 18 even alulinak kiadni...

Ha pedig ellenzik nem teszed zsebre amit kapsz, viccet felreteve, nekunk is volt 2 het mosolyszunet anno....(bar a gondolom a reakciom sem konnyitett a helyzetemen)

2013. jan. 8. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!