Mennyire vennék a szüleitek komolyan, ha 2 tantárgyból buknátok félévkor?
Figyelt kérdés
13. osztály, szakmai képzés. 2 szakmai tárgyból bukok. Sajnos a szüleim elég maradiak, a félév semmit nem jelent még ilyenkor, szóval nem értem.2012. dec. 19. 14:29
1/7 anonim válasza:
Szülő vagyok, és én is buknék. Ki.
Azzal ne áltasd magad, hogy "semmit sem jelent". De, jelent. Mélyebbről sokkal nehezebb visszamászni.
2/7 anonim válasza:
ha biztos lennék abban, hogy én minden feltételt megteremtettem a számodra (meleg ruhák iskolába járni, megfelelő étkezés, tanszerek, családi nyugalom, lelki egyensúly és társai),valamint tudnám, h. nem agyi képességeid hátráltatnak, egészen biztosan kettéhasítanálak, akár félév van, akár nem. mert akkor csak lusta vagy. én soha nem tanultam. de a matekon kívül minden jól ment. abból viszont s**gg hülye voltam és vagyok a mai napig. viszont soha nem buktam meg. mert látta a tanár az akarást. és akár milyen "szemét " legyen is a tanár, ha látja a diákon,h. akar, akkor átrugdossa. szóval minimum azt tenném, h. se tv, se telefon, se otthonról kimenő, se semmi addig, amíg nem látom a jegyeiden a javulást. ha így sem javul, akkor külön tanár. azt javaslom, vállald a következményeket, és szerezz egy kényelmes széket ;)
3/7 anonim válasza:
Felnőtt vagy, nagykorú. Az ember ilyenkor már ad annyit magára, hogy az ilyesmit elkerülje, vagy ha mégis megtörténik, akkor a helyén is kezelje a dolgot és ne értetlenkedjen, mint egy pisis tizedikes.
4/7 anonim válasza:
Elég szánalmas, hogy 18-19 évesen nem méred fel ennek a súlyát.
5/7 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem, hogy nem a szüleid maradiak, hanem neked nincs helyén az értékrended. Elméletileg ez lesz a _szakmád_. Akármi is az, bukással ne csináld, mert nem hogy jó, de semmilyen szakember nem lesz belőled. Nem szeretném, ha egy bukdácsolt szakács főzne nekem, vagy egy megbukott (és a bukására semmit sem adó) villanyszerelő szerelne nálunk. Ez nem egy másik terület, amiből épp nem vagy jó, ezt választottad, mint célod az életben. Az a terület, ahol el akarsz helyezkedni, és egy kettest sem izzadtál ki magadból érte. Nem csak szomorú, de félelmetes is, mennyire nem érdekel. Tudod te pontosan, hogy mit is akarsz? Mert én úgy érzem, hogy nem. N28
6/7 anonim válasza:
Én csak matekból bukok, elsős vagyok gimnáziumba. Nekem nem akadnak ki..mertmásból otos-négyes vagyok. Próbálom magam osszeszedni.
7/7 anonim válasza:
Hát ha én megbuknék valamiből nagyon kilennének akadva rám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!