Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vízipipás kamaszok! A szüleite...

Vízipipás kamaszok! A szüleitek hogy fogadták, amikor pipát kértetek?

Figyelt kérdés
Egy ideje sokat pipázunk a barátaimmal és én is szeretnék egyet. Ti hogy jelentettétek be a vásárlási szándékot és hány évesek voltatok akkor?

2013. jan. 7. 21:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen csak úgy felvetettem, persze anyám rögtön benyögte, hogy nem fogja hagyni hogy drogozzak, azt se hagyta h elmondjam h a kavicsos minden mentes, de mindegy. egy ideig nem huzakodok vele elő újra, de azért szeretnék, és IGEN A KAVICSOS NIKOTIN MENTES CSAK ÍZES. és ha mindent tiltanak az se túl jó...:/
2013. jan. 9. 18:40
 12/15 A kérdező kommentje:
17 leszek, szóval lassan tényleg megengedhetnék... de a válaszok alapján szerintem sajáttal még várok. sajnos.
2013. jan. 9. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
10 éves voltam, amikor apám szilveszterkor megkérdezte, hogy kipróbálom-e. Azóta együtt fűzzük anyut, hogy vegyen már 1et
2013. jan. 10. 00:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 13 éves koromban próbáltam először és azóta akarok csak eddig nem engedték, bár most utólag értem, hogy miért :D

Most úgy csináltam, hogy egyszerűen bejelentettem, hogy venni fogok a saját pénzemből. Nem örültek, de muszáj volt elfogadniuk... :)

Amúgy kb egyidősek lehetünk, én 1 hónap múlva leszek 17.

(ja és nem dohányzok és nem is drogozok "kedves" antipipások)

2013. jan. 12. 12:23
 15/15 anonim válasza:
Vegyé' fiam
2013. febr. 13. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!