Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves vagyok, normális hogy...

13 éves vagyok, normális hogy anyu nem enged el szülinapozni?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmnek lesz szülinapja jövő hétvégén, most lesz 13 éves. Hetedikesek vagyunk. Szervez egy szülinapi bulit a saját házukban, úgy hogy a szülők nem lesznek otthon. De CSAK LÁNYOK lennénk, 7-en. És nem innánk alkoholt, a barátnőim közül senki sem iszik még, és ide is csak üdítőt tervezünk, meg vannak akik energiaitalt, de én azt se szeretem.

A lényeg hogy anyukám nem enged el, mert hogy nem nekem való még egy szülő nélküli buli. De hát délutántól max. este 9-10-ig tartanánk (mert utána hazajönnek barátnőm szülei) és tényleg nem csinálnánk semmi olyat, ami veszélyes lenne. Mondom csak lányok leszünk, nincs is nagyon olyan fiú haverunk akit elhívnánk. Még mindenki szűz közülünk, csak az egyik lány csókolózott eddig, szóval ettől aztán tényleg nem kéne félni. Alkohol sem lesz. De akkor miért nem enged el??? Szerintem hét 13 éves lány már egyedül is el tud lenni egy lakásban pár óráig...

2013. febr. 3. 13:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Igen, kicsi a valószínűsége. Mint annak is, hogy egy kislányt fényes nappal egy parkban megerőszakol 2 csöves. Mégis megtörtént. És még számtalan ilyen eset volt. A téglás eset pont rossz példa, hiszen nem lehet ellene tenni. De a lányokat nem muszáj egyedül hagyni.
2013. febr. 5. 09:20
 22/27 anonim ***** válasza:

Tvaly volt a lányom 12.szülinapja.6 lányt hívott meg.

Én még hozzá voltam szokva a minden éves vetélkedős,táncolós, játszós szülinapokhoz.

Egy hétig készítettem az egy perc és nyersz játékhoz a felszerelést.Amivl pont 10 percig játszottak mert az egyik verekedett a másik megsértődött a harmadik üvöltözött.És közben fel-alá rohangáltak megállás nélkül:)Azt hittem ,hogy 7 kiscsaj nem fog ki rajtam de estére a hajamat téptem.Nem is hittem el micsoda rombolásra képesek:)

El sem tudom képzelni mi lett volna ha egyedül hagyom őket.Különben a lányom is csak állt és nézett ki a fejéből,hogy ez most mi????Azt mondta nem akarja többet tartani esetleg úgy,hogy 2 barátnője itt alszik.

Nem vagyok egy gyenge egyéniség de tényleg pánikba estem mikor elvesztettem az irányítást.

Szerintem ha nem vagyok itt még a lakást is fel robbantják:)Bár lehet idén már okosabban viselkednének de ezek után nem kockáztatnám meg,hogy egyedül maradjanak.

2013. febr. 5. 09:32
 23/27 anonim ***** válasza:
13-as! Lehet, hogy sok embernek van jogosítványa, de a kreszt sem ismerik, nem tartják be. Akkor szerinted tudnának újraéleszteni? Akkor az utakon se lennének balesetek, mert akinek jogosítványa van, az tanulta, hogyan kell vezetni. Csak épp nem alkalmazza. Szerintem sokan nem is emlékeznek rá, mit tanultak az egészségügyi oktatáson, mikor jogosítványt szereztek.
2013. febr. 5. 09:59
 24/27 anonim ***** válasza:
24%
82%-os, érdemes a szabályokat előre lefektetni minden bulinál és az első szabályszegésnél hazaküldeni a rendbontót, vagy durva vétségnél lefújni a bulit. Akkor nem esik ki a kezedből az irányítás. A másik az, hogy egyrészt van többféle gyerektársaság és a megbízható alatt én tényleg a megbízhatót értettem. Ilyen is van, évek óta kamaszokkal dolgozom, tudom. Az is érdekes, hogy sokszor a gyerekek rosszabbak a szülő felügyelete alatt, mint egyedül, mert egyszerűen nagyobb biztonságban érzik magukat
2013. febr. 5. 10:09
 25/27 anonim ***** válasza:
"Azért régebben kicsit más volt a helyzet." -> Amennyiben ez nekem (a 18. válasz megírójának) szólt, elárulom, hogy a történetem alig pár éves. Általánosban bevett szokásaimról írtam, jelenleg gimnazista vagyok, nem is végzős. Pontosan tudom, miről beszélek.
2013. febr. 5. 16:35
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én nem 13 éves voltam, hanem 15-16.... Házibuli szerűség.... Egyik srác megbotlott (3 évvel fiatalabb nálam) és máris a vastag üvegajtóba találta magát, ami mondanom sem kell hogy darabokra tört. a két alkarját vágta szét 10 cm hosszan elég mély seb volt. Spriccelt a vér. Szerencsére volt ott valaki aki nem rég tett elsősegély vizsgát, és amíg a mentők kiértek ellátta a sebét.

Ha nekem ilyen idős gyerekem lenne én sem engedném el olyan buliba ahol nincs szülői felügyelet.

2013. febr. 21. 15:58
 27/27 anonim ***** válasza:
A szüleid beszéljék meg! Ha mondjuk anyud elkísérne a barátnőd házához akkor megnézné mi "veszélyes" és akkor talán így meg lehetne oldani.
2013. febr. 22. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!