Normális, hogy a 16 éves lányom és a 22 éves barátja így viselkedik?
Szerintem normális. Csak egy "jelképet" is szerettek volna, hogy ők egy pár. Valahol láncot vesznek egymással olyan félbevágott szívvel. :)
Nálatok ráadásul a helyzet is tök jó, hogy kedvelitek a fiút és jóban vagytok a családjával. Szerintem manapság nem olyan gyakori ez.
Igen, szerintem is normális. :) Az a lényeg, hogy szeretik egymást.
Egyébként én is hasonló helyzetben voltam, én voltam a fiú. Ő 15 éves volt, amikor egymásba szerettünk, nagyon különleges lány, és én sem vagyok egy hétköznapi figura, nem véletlenül vonzódtunk egymáshoz. Tökéletesen illettünk egymáshoz, és mi is gyűrűt hordtunk már az első hónapoktól kezdve. A szüleivel a kezdeti ellenérzéseik után végül nagyon jó kapcsolatba kerültünk.
Szóval bár nem gyakori az eset, nem is kell fennakadnod rajta. Amennyiben tényleg szeretik egymást, úgy csak örülhetsz ennek. Kívánom, hogy ne vigye őket külön az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!