Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a legjobb barátom (lány) távolságtartóbban viselkedik mióta barátja van? 17/f
A legegyszerűbb az, hogyha ezt neki mondod el. Lehet, hogy tart attól, hogy a barátja félreérti a dolgot.
Ülj le a lánnyal, és beszéljétek meg, ismerkedj meg a sráccal is, szervezzetek közös programokat, ahol megismerheted a srácot, ő is téged, és így láthatja hogy nincs oka a féltékenységre.
Lány vagyok, így tudom, hogy mire gondol a barátnőd, mert én is voltam ilyen helyzetbe. Volt egy nagyon jó barátom és én is neki [szal gyakorlatilag legjobb barátság], de lett egy pasim is. És attól kezdve, már nem volt kedvem annyit ölelgetni, beszélgetni a barátommal,, mert szerelmes voltam és a fellegekben jártam... Olyankor, azért nem volt kedvem vele lenni, nem csak, mert másra vágytam, hanem mert a szerelembe belegabajodik a szeretet és féltem, hogy Ő iránta is feléledne valami szenvedélyem, hiszem a barátom, ismer és, amennnyire ilyenkor tűlcsordul a szeretet bennem, bármire képes lennék, ezért távolságot tartottam én is.
Am azt írod, hogy volt összetűzésed vele... Akk mit kérdezel tulajdonképpen? Hiszen vagy pont ezért van távol a lány, ha tudja, ha meg nem, akkor a fiú csak simán ellene hangol. pl.: Minek az a barát, itt v agyok neked én.... stb.
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!