Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, ha 'havernak'...

Normális, ha 'havernak' kezdem tekinteni apumat?

Figyelt kérdés

Szóval sokszor partner dolgokban, és egyre több dolgot csinálunk együtt, kiskoromban teljesen olyan akartam lenni, mint ő, és végülis hasonló dolgok mozgatnak engem is mint őt. (Elektronikai cuccok, és azokból minnél többet kihozni, szinte 'versenyzünk' egy csomó dologban.) És múltkor azon kaptam magam, hogy úgy viccelődve beszélgetek vele, mint haverokkal a suliban. Nem megalázóan, szemtelenül, csak viccesen, de ő is vitte tovább a dolgot.

Lehet ez mondjuk azért, mert sok dologban segített, sok dolgot miatta kaptam meg? Például, matekból nagyon sok dolgot miatta tudok, ugyanúgy programozni is ő tanított. És a motoromat is együtt vettük, most együtt újítjuk fel az övét, hogy mehessünk közösen. Ez mind szép, és jó, de az a baj, hogy nem apaként tekintek rá, úgy tekintek rá, mint az ő spanjaira. Tehát simán csak egy idősebb jófej emberként látom. (Ő 44 éves, én 14.)

Ez nem fura picit? Attól félek, hogy például amikor 'húzzuk' egymást mondok valami olyat, ami durva, főleg apa-fia között, vagy ilyesmi...

2013. jan. 31. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális dolog. Nekünk még csak egy éves a fiunk, de tudom, hogy a párom legnagyobb álma, hogy ne csak az apukája legyen a fiunknak ha nagyobb lesz hanem a legjobb barátja is. Tehát szerintem apudnak is ez egy jól eső érzés, hogy a barátod is lehet egyben. :)
2013. jan. 31. 19:10
 2/7 B25 ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem gond.
2013. jan. 31. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Aha... Csak olyan fura, hogy amikor pl barátomnál vagyok, ő annyira máshogy beszél apukájával... De ha ez neki is jó, akkor nekem is:) Csak úgy nem volt erről honnan 'tapasztalatom'.:)
2013. jan. 31. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó dolog, csak ne élj vele vissza!
2013. febr. 1. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
jó, csak nehogy véletlenül a nagy haverkodásban beszólj vmi bántót, mert mégiscsak az apád, és nem pont úgy lehet kiengesztelni mint a valódi haverokat
2013. febr. 1. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
A 09:07-es vagyok. Én is arra céloztam, mint a 13:16-os válaszoló! Még ha haverok is vagytok, a tiszteletet akkor is meg kell adnod apukádnak!
2013. febr. 1. 13:36
 7/7 anonim válasza:
Én örülnék, ha az apukám ilyen jó fej lenne! :) Szerintem egyáltalán nem baj!
2013. febr. 18. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!