Mit csináljak a "visszakérdezős" cigánnyal? Nem provokáció!
Sziasztok!
Iskolában több mint 40 %-kos a cigányság: egyszerűen undorítóak. Nem baj mind megbukott félévkor. Igaz mit várunk tőlük.
Na a lényeg ,mindegyik cigány az osztályomból nem normális, csak most egy bosszantott fel:
Na a kérdésem, van egy kisebb termetű ,de teltebb nem kövét cigány aki kérdezz mindenről, órán mi a megoldás, mondom neki (hazudtam) nem tudom én se, erre ő tessék testvérem hangosabban, mondom neki hangosabban ,erre játssza a süketet. Ez dolgozat közben, kint is mindenről kérdezz, én nem merem neki azt mondani nem válaszolok,mert akkor megtámadtat a igazi testvérével, aki már 18 vagy tán 17 éves ugyanúgy 9-ik osztályba jár ,vagy a többi maffia testvérével. És sok mindent kérdezz, mennyi volt a cipőm , meg ilyenek, már mondtam neki,hogy én tanulok, erre ő megint tessék tessék, hangosabban mondom neki akkor is tessék tessék, utána nem szólok hozzá, akkor is tessék tessék mit mondtam, ordítva kell hozzá, beszélni. Egymás közt meg ordítva elvannak. Pofázik a kabátom miatt meg, nem szólok hozzá megbüntetne. Meg ,hogy jó lenne betüzelni.
Sokat a leckét kérdezi, gondolom azért ,mert a legjobb tanuló vagyok az osztályból. A cipőm miatt is, mondtam neki,hogy a szülei menjenek el dolgozni és majd neki is lesz, erre ő a családi pótlékból, meg tud élni, és majd mi dolgozunk nekik. Azt hittem ,felfordulok.
Egyszerűen nem kerestem velük a konfliktust, és nem is lett, inkább a szexel vannak elfoglalva, csak ez az egy.
Amikor a többi osztálytársam magyar velünk van ,akkor nincs baj,de ha egyedül olvasok akkor jön. Legszívesebben nem csak én hanem az összes magyar osztálytársam kinyírnánk a cigányokat. Főleg amiket csinálnak.
9.osztály 15/F
"Te meg jó nagy bunkó lehetsz,folyamatosan cigányozol."
Talán azért ,azért nem élsz cigányokkal. Nincs cigány osztálytársad. Nem láttál még cigányt.
Te azért nem cigányozol,mert nem élsz köztük.
Ja bunkó vagyok ,mert kiírom magamból a tapasztalataimat,mert te még nem láttál cigányt, és nem voltál köztük.
"Tegyél ellene ha nem jó a suli. "
Aha ,persze ,te nem se tudnál mit tenni, megugornának a 18 éves cigányok.
"Nem vagyunk egyformák való színű fiatal a "cigány" ahogy te neveznéd."
Liberális mese, mindig a támadókat véditek.
"Vannak normális cigányok,normálisabbak mint a parasztok."
"Jaaa és úgy kezdesz el egy iskolát,hogy nem tudod milyen? hány %-ban van cigányság,ez felettébb furcsa. :))"
Ha megnézem hány százalék akkor rasszista vagyok, mivel bőrszín alapján ítélek.
Ha idejöttem megtapasztaltam a cigányokat, akkor rasszista vagyok.
Te vagy az okos, nem láttál cigányt foggal körömmel véded őket, és te vagy a normális, hiába ,hogy a való életben legyilkolnak minket,de az nem számít. Ha felhozom rasszista,jelző.
Nem hiszem, nincs normális cigány.
MIÉRT a magyar a hibás? Mert a cigányok megtámadják egyből őket védik,minket ki fog megvédeni, köszönjük jogvédők, ha felszólalok ellene ,hogy bántanak a cigányok rasszista vagyok, de ha még valaki nem látott cigányt, és védi őket az a normális,okos,értelmes.
Meddig fogjuk eltűrni, hogy a cigány, gyilkolhat,ha meg felszólalsz,mert félsz akkor rasszista,mert jönnek a jogvédők.
És miért kell valakit bántani,mert szakmunkásba ment és sok a cigány, egyből őt bántjátok a magyar szakmunkás tanulót, hogy rosszul tanult ezért megérdemli. Az nem számít,hogy a cigány bánthat ölhet minket, mert a magyar szakmunkás a hibás,miért mert oda. Nehogy már magyarnak kelljen iskolát váltani,mert a cigányok ilyenek, változzon meg a cigány,nehogy már ,a cigányt védjük.
Elején leírta valaki, hogy ezek csak hordában erősek, egyedül gyávák.
Ha te is hordában lennél a tieiddel, te sem félnél, az már egy másik dolog, hogy ez hová vezet, de köszönheő mindez az idióta politikusoknak.
Utolsó!
Akkor megugorna pár 17 éves osztálytársam hátulról.
Akkor elmesélek valamit. Megpróbálom úgy, hogy ne én legyek az egészért a hibás..
Általános 6.osztályban sulit váltottam. Erős suliba jártam 2 cigány volt az egész suliban. Mivel megkavarták az évben az egész buszjáratot, vagy hajnalban kellett volna kelnem és az átszállásnál másfél órát várnom vagy fél órát késtem az első óráról... Így egy közelebbi suliba mentem át, nagyon gyenge volt és az osztályban velem együtt 7 magyar volt a 28 diákból. Először kezdték azzal, hogy mivel új lány vagyok, megpróbálnak visszazavarni a régi sulimba. Közöltem mindenkiivel, hogy nem megyek vissza, így tönkretették az életem. Itt nem azt értem, hogy beszólogattak, és magamra vettem.. Elhordtak mindennek, megaláztak nagyon sokszor mindenki előtt sőt, még néha a tanárok is röhögtek rajtam.n Hiába szóltam az igazgatónak, ő bejött az osztályba, hogy hagyjanak már engem békén, csak még jobban jöttek rám, hogy hogy merek én szólni bárkinek is. Onnantól kezdve naponta vertek. Kint az udvaron megtéptek, pofoztak, rugdostak, úgy, hogy a tanár ne vegye észre, és ismét hiába szóltam bárkinek is.. Rám fogtak mindent, mentem a folyosón és csak úgy bokán rúgtak, kiröhögtek.. Mivel már teljesen az "iskola szégyenének" tituláltak az akkori "legjobb barátnőm(nem cigány, de a viselkedése olyan)" beállt a csordába és ő uszította rám a többit. Sírva mentem suliba, sírva jöttem, és mivel közelebbi suli nem volt, a messzebbibe ugye meg nem tudtam menni, így viselnem kellett. Teljesen depressziós lettem, vagdostam magam, titokban jártam pszichiáterhez, mert először mikor sulipszichológushoz mentem, ugye az is vicces volt, hogy a "csúnya kis dzsungel pszichopata"(a dzsungel volt a legfőbb gúnynevem, még mai napig nem tudom miért, de elkönyveltem, hogy ennyire műveltek..-.-). Szóval jártam pszichiáterhez, nyugtató függő lettem titokban(erről a szüleim sem tudtak már), többször kiütöttem magam és már az öngyilkosságon törtem a fejem. Az elején még kiálltam magamért, de mivel azért is megvertek elég csúnyán így már annyira féltem, hogy nem tudtam mást tenni. Szóltunk anyuval a gyámügynek, a következő történt: kijött a suliba, beszélt velem, majd az ofővel. Az ofő az mondta, hogy ő nem látja, hogy bántanénak és itt le lett zárva az egész. Anyám beszélt az igazgatóval arról is, hogy esetleg lehetnék.e magántanuló ez miatt, ő pedig ordibálva zavarta ki az irodából anyámat, hogy mégis mit képzel, hogy ilyet kér(jelen voltam, onnan tudom). Azóta javulok, elköltöztünk(nem volt könnyű menet, pláne most adóssággal a nyakunkban), mivel ez ráment a jegyeimre, megbuktam 8.ban. Most egy új suliban vagyok magántanuló és még mindig pszichológushoz járok, nyugtatóznom kell és a hegek sem fognak eltűnni a karomról, nem beszélve a visszatérő rémálmokról, sokszor aludni sem tudok.
Ezt most nem azért írtam le, hogy sajnálni kezdjetek! Azért írtam, hogy tudjátok kiket kell védeni. Ocsmány népség az összes. Ilyet életemben nem láttam, és szó szerint idáig juttatni egy embert, utána meg senki nem vállalja a felelősséget..
Nyugodtan el lehet hordani mindenhová engem is, nem érdekel. Egy olyan embert ismerek, aki cigány és rendes(bár bármit mondd neki az ember, már adja tovább).
Többször megfordult abban a suliban a rendőrség is, mert drogoznak, lopnak, isznak..
Lehet, hogy csak én kerültem iszonyat rossz helyre, de a környéken már ritka Magyar nagyon. Én szeretem az országot, a Magyar részét, azt amink még van, a kultúrát, nyelvet, mindent, de ebből a sok cigányból már nagyon elegem van. Ha cigány verekedést látok, legszívesebben még kést is adnék a kezükbe, hadd öljék meg egymást, aki meg életben marad, azt én ölném meg. Vagy elköttetném az összes nőt, aztán nem szaporodnának így..
Szóval hihetetlen, hogy nekünk kellett elköltöznünk, hogy békénk legyen..
Ennyit arról, hogy ők milyenek..
Nálunk nincs azért ilyen.
De még egy miért védik ennyire a cigányokat?
Egyszer elfogy a türelmünk és ki fogjuk a cigányokat csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!