Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem provokáció képpen, de...

Nem provokáció képpen, de csak engem zavar ennyire ez a tejcizés, miért nem lehet kiírni, hogy tejcsi "cs" vel?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 11:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%

Nem csak Téged.Tejcsi,meg babókám,meg babucim,meg hasonlók.Úgy meghallgatnám,mikor majd 3 évesen hisztirohamot kap a gyerek,hogy mennyire lesz babókám.

Ettől a gügyögéstől és is rosszul vagyok.Meg azoktól a kérdésektől,hogy 9 hónaposon adhatok-e neki kekszet,meg teát? Elképesztő.

Ugye tudod,hogy le leszünk pontozva? Én gyerekeimet mindig embernek néztem és nem játékbabának.

2010. jan. 16. 11:32
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
engem is nagyon zavar,és felpontoztalak:D
2010. jan. 16. 11:35
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
Én életemben először itt olvastam azt, hogy tejCSi, CSével! Soha nem is hallottam így, felénk ez maximum tejci!
2010. jan. 16. 11:41
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Most konkrétan az zavar, hogy "becézve" van? Vagy csak a C-CS írása? Nekem az h tejcsi, ilyen hülye pi..cs@san hangzik. Amúgy azt én se értem miért nem lehet a gyerekkel normálisan beszélni:)
2010. jan. 16. 11:41
 5/19 anonim ***** válasza:
69%

A tejcsi sem sokkal jobb szerintem.Miért nem simán tej,vagy anyatej???

Tényleg oda kéne figyelni,hogyan beszélnek egyes anyukák a felnövő nemzedékkel,mert ezekből a gyerekekből lesznek a nyámnyila vagy éppen az erőszakos,"mindent akarok " gyerekek.

2010. jan. 16. 11:51
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm mondta egyszer:" jajj a kicsi babókámnak nem elég szopcsi alkalmával a tejcsi, ezért elviszem dokinénihez és irítok fel vele tápit. Remélem az elég lesz neki és lesz legalább 12kiló első szülcsinapján"

Erre azt mondtam nyekergős hangon:"jajj kedves barinőm, olyan idétlenül beszélsz néha hogy minden talcsi után öngyi akarok lenni...."

Azóta nem beszél így :o)

Én sem szeretem hogy: babóka,szopcsi,tejci vagy tejcsi...,meg a többi ilyen becézéseket. Ha itt olvasom nem akadok ki, de ha valaki velem beszélget akkor általában szóvá teszem. Volt régebben egy kérdés ezzel kapcsolatban, ha megtalálom bemásolom a linket.

2010. jan. 16. 11:56
 7/19 anonim ***** válasza:
2010. jan. 16. 11:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
haha, engem a tejcsi is zavar. miért nem lehet anyatejnek hívni? komolyan, attól még, hogy szülsz egy gyereket, nem azt jelenti, hogy visszafejlődsz kétévessé....
2010. jan. 16. 12:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

NEm provokációképpen, de a tejcsi ugyanolyan hülyep@csás, mint a tejci.

Engem mindkettő baromira zavar.

2010. jan. 16. 12:31
 10/19 A kérdező kommentje:
Király, látom nem vagyok egyedül a problémámmal. Igen a tejcsi sem jobb de akkor már inkább ez mint a tejci. A TEJ csak így simán ez a legjobb. Ezek a becézgetések a sirba tesznek. A kisfiamnak is direkt olyan nevet atdam, hogy ne kelljen becézni, Ádámnak hívják. A guta üt meg mikor Áduci Ádika meg Ádámkának hívják.
2010. jan. 16. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!