Nem provokáció képpen, de csak engem zavar ennyire ez a tejcizés, miért nem lehet kiírni, hogy tejcsi "cs" vel?
Nem csak Téged.Tejcsi,meg babókám,meg babucim,meg hasonlók.Úgy meghallgatnám,mikor majd 3 évesen hisztirohamot kap a gyerek,hogy mennyire lesz babókám.
Ettől a gügyögéstől és is rosszul vagyok.Meg azoktól a kérdésektől,hogy 9 hónaposon adhatok-e neki kekszet,meg teát? Elképesztő.
Ugye tudod,hogy le leszünk pontozva? Én gyerekeimet mindig embernek néztem és nem játékbabának.
A tejcsi sem sokkal jobb szerintem.Miért nem simán tej,vagy anyatej???
Tényleg oda kéne figyelni,hogyan beszélnek egyes anyukák a felnövő nemzedékkel,mert ezekből a gyerekekből lesznek a nyámnyila vagy éppen az erőszakos,"mindent akarok " gyerekek.
Barátnőm mondta egyszer:" jajj a kicsi babókámnak nem elég szopcsi alkalmával a tejcsi, ezért elviszem dokinénihez és irítok fel vele tápit. Remélem az elég lesz neki és lesz legalább 12kiló első szülcsinapján"
Erre azt mondtam nyekergős hangon:"jajj kedves barinőm, olyan idétlenül beszélsz néha hogy minden talcsi után öngyi akarok lenni...."
Azóta nem beszél így :o)
Én sem szeretem hogy: babóka,szopcsi,tejci vagy tejcsi...,meg a többi ilyen becézéseket. Ha itt olvasom nem akadok ki, de ha valaki velem beszélget akkor általában szóvá teszem. Volt régebben egy kérdés ezzel kapcsolatban, ha megtalálom bemásolom a linket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Itt a link, ez volt az a kérdés.
NEm provokációképpen, de a tejcsi ugyanolyan hülyep@csás, mint a tejci.
Engem mindkettő baromira zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!