Mit csináljak a "visszakérdezős" cigánnyal? Nem provokáció!
Sziasztok!
Iskolában több mint 40 %-kos a cigányság: egyszerűen undorítóak. Nem baj mind megbukott félévkor. Igaz mit várunk tőlük.
Na a lényeg ,mindegyik cigány az osztályomból nem normális, csak most egy bosszantott fel:
Na a kérdésem, van egy kisebb termetű ,de teltebb nem kövét cigány aki kérdezz mindenről, órán mi a megoldás, mondom neki (hazudtam) nem tudom én se, erre ő tessék testvérem hangosabban, mondom neki hangosabban ,erre játssza a süketet. Ez dolgozat közben, kint is mindenről kérdezz, én nem merem neki azt mondani nem válaszolok,mert akkor megtámadtat a igazi testvérével, aki már 18 vagy tán 17 éves ugyanúgy 9-ik osztályba jár ,vagy a többi maffia testvérével. És sok mindent kérdezz, mennyi volt a cipőm , meg ilyenek, már mondtam neki,hogy én tanulok, erre ő megint tessék tessék, hangosabban mondom neki akkor is tessék tessék, utána nem szólok hozzá, akkor is tessék tessék mit mondtam, ordítva kell hozzá, beszélni. Egymás közt meg ordítva elvannak. Pofázik a kabátom miatt meg, nem szólok hozzá megbüntetne. Meg ,hogy jó lenne betüzelni.
Sokat a leckét kérdezi, gondolom azért ,mert a legjobb tanuló vagyok az osztályból. A cipőm miatt is, mondtam neki,hogy a szülei menjenek el dolgozni és majd neki is lesz, erre ő a családi pótlékból, meg tud élni, és majd mi dolgozunk nekik. Azt hittem ,felfordulok.
Egyszerűen nem kerestem velük a konfliktust, és nem is lett, inkább a szexel vannak elfoglalva, csak ez az egy.
Amikor a többi osztálytársam magyar velünk van ,akkor nincs baj,de ha egyedül olvasok akkor jön. Legszívesebben nem csak én hanem az összes magyar osztálytársam kinyírnánk a cigányokat. Főleg amiket csinálnak.
9.osztály 15/F
Nem bántásként ,mondom, csak ha dolgozatot írtok ,akkor ne keverd.
Nekem is van hibám.
Nem tudom, hogy beválna e, de esetleg zavard össze?
Vagy ha hozzád szól, mindig mondj értelmetlen dolgokat, pl. hogy "Ki korán kel, partot mos." (Bár ezt inkább ne - ha szerencséd van, hülyének néz és ott hagy, ha nincs, felhúzza magát és az nem lesz szép.)
De ha nagyon zaklatnak, kilencedikben még könnyebb iskolát váltani, mint tizenegyedikben. :)
Valamint köhögés. Ha dolgozat közben kérdez tőled valamit, kezdj el köhögni és rázni a fejedet, jelezve, hogy nem tudsz válaszolni.
Lehet, hogy nem a legjobb tanácsok, de most csak ezeket tudtam összekaparni...
Amúgy... A szüleiddel és a tanáraiddal beszéltél már erről? Talán ők jobban tudnának segíteni.
De ez pofátlanság,hogy még én meneküljek más iskolába, a mi Magyarországunkon és a cigány élősködjön.
Az osztály fele cigány meg se szoktak tartva lenne normálisan a órák hála a cigányoknak, akik a padon ugrálnak, csókolóznak órán stb
Az osztályomból 27-ből 18-an buknak.
"Ha bajod van a cigányokkal,akkor miért vagy a cigány suliba,mert abban vagy:) Nem túl nehéz a tanulmány amit el várnak nem igaz?"
Honnan kellet volna tudnom ,hogy tele van cigánnyal? Tudod aki nem megy gimnáziumba és szakmát szeretne az ilyen cigány rajjal találkozik. Aki szakmát szeretne az cigány gettóval találkozik. Tehát én szakmát szeretnék, akkor inkább menjek gimnáziumba és utána csak a szakma.
"A cigányok ilyenek ők legalább magukat adják még ha "buták" is. De te? Te milyen vagy magad adod bármilyen helyzetben? vagy fel veszed az álarcot:)))"
Tudod az önmagukat adás az állatság. Úgy viselkednek mint az állatok.Tudod én nem ülök ki órán cigizni, nem ugrálok a padon órán, vagy a többi stb... Önmagamat adom és még se sétálok ki órán,mert engem így neveltek,hogy ne legyek állat.
"Vannak normális cigányok,normálisabbak mint a magyarok. Páááá"
Akkora nagy cigány védő vagy, remélem kedvenceid közé kerülsz, vagy te is cigány vagy.
A hasonló emberek miatt, vannak elszállva maguktól a cigányok mint te, lehet bűnözni nyugattan hisz cigányok vagytok adjátok magaktokat gyilkoljatok stb...
Már miért kéne megnéznie, hogy lesz-e cigány az iskolában? Ha megnézi és nem megy oda, mert buták, akkor rasszista. Ha odamegy, de baja van velük, akkor is rasszista. Nehogy már nekünk kelljen kellemetlenül éreznünk magunkat MAGYARországon. Húzzanak vissza oda, ahonnan jöttek. Mi vagyunk ITTHON.
Tisztelet a pár kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!