Hogy tegyek eleget apuék elvárásának? 13/L
Kezdjük ott,hogy teljes mértékben megértem Őket hisz az én javamat szolgálja és hálás vagyok Nekik,hogy így foglalkoznak a jövömmel.
De most ugye 13 éves vagyok,és fél év múlva angolból alapfokút kell tennem-->magán tanár segítségével.
És év végén le kell tennem a középfokút és mire kijárom a gimnáziumot (még 6 év) addigra felsőfokú angolbol.Ez mellett spanyol a második nyelvem.És informátikából is magán tanárom lesz.És most ha kijárom a 2 évet gimibe szakot kell választanom (nincs infos szak) így angol szakra fogok meni.Középiskolába pedig infoszakra/programozónak.APu azt mondta így már 2 állás is megvan és még csak 18 leszek.Persze diplomáig meg se állunk.Most Így belegondolva olyan mintha egész életemben tanulnék,de nem ez a lényeg.Én nagyon félek attól,hogy nem tudom angolból fél év múlva letenni az alapfokút.Nem azért mert anyuék(részben azért is,hisz fizetik nekem a magán tanár-->amit én ellenzek a mai napig,mert nem állunk úgy anyagilag,hogy megtehessük.És szerintetek ha nagyon belehúzok az angolba menni fog?Ugy,hogy NE mennyen a többi tantárgy javára?És ti is így "fogjátok" a tanulás terén a gyerekeiteket?
ŐŐő AZ az angol alapfokú azt teszi,hogy az angol magántanárommal teszem le.Vagyis nem kell kifizetnem..Mivel Ő anyanyelvi szinten beszél és vizsgáztatt tudja,hogy működik és nekem az is bőven elég,hogy tudom,hogy az alapfokú szintem megvan 13 évesen :)
Hát szerintem az informatikával sokra tudok menni.Ahova majd kiköltöznék ha nagy leszek ott lakik egy nagyon jó ismerösünk és Ő segítene nekem elintézni mindent és Ő is kint dolgozik programozóként egy nem túl nagy cégnél és ott is elég jó megfizetik.És ha én betudnék kerülni egy nagyobb céghez akkor szerintem elég jól megfizetnének.Hát mindegy,most lebeszélni nem tudtok,mert megfogom csinálni.Úgy érzem sikerülni fog és ha sikerülnének ezek a vágyaim tudnék anyuéknak segíteni meg elvinném őket nyaralni viszonoznám azt amit értem tettek :)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!