Hogy vegyem rá erre a 11 éves fiamat?
17:34
élő ember nem csinálhatta volna meg ezt velem
egyrészt repül a TV is kifele akkor
másrészt többet szóba nem álltam volna anyámmal, és amint lehet, mindent félredobva, költözés albérletbe
a gép egy eszköz
aki eszközökön torol meg dolgokat, szétveri a másik gépét, összetöri a tányérokat, az idegbeteg, ha van diplomája ha nincs, és kezelésre szorul
ugyanis EZ nem normális
ha részt vesz valaki a házimunkában, ha nem
ki vette a gépet? anyuka minimum garázda
az a másik baj, hogy ilyen ember nem fog megállni ennél
mindenben neki kell dönteni, övé a hatalom
igazi nyámnyilát nevel majd (vagy nevelt) a gyerekéből, ha az hagyja magát
nem akarom mondani, de pl. öcsém 12-13 évesen puszta kézzel törte el anyám fakanalát, amikor rá akart vele húzni, ergo a kalapácsot is ki lehet venni drága anyuka kezéből
17:38
nem a tekintélyt az erőt kell éreznie, hanem a szeretetet és az odafigyelést
ha egy gyerek odabilincseli magát a géphez, főleg 11 évesen, az az anyja hibája, nem a gyereké
a gyerek nem pici felnőtt, nem kéne rá úgy tekinteni
ha szeretettel trődéssel nevelem a gyermekem, akkor nem bilincseli magát a géphez, elolvassa amit kell, mert én kérem rá, azért
a hisztiket meg nem kell vérkomolyan venni, rengeteg mindent el lehet ütni humorral, mindenki boldogabb lesz, mint a folyonos összefeszüléstől, véresen komolyan vett hatalmi harctól
a család nem a háborúról szól, hanem egymás segítéséről
18.43-as vagyok. Hangos könyv? Film?
Szerintetek miért találták ki a kötelező olvasmányokat? Hát nem a tanárok unatkozásai miatt, hanem hogy a gyerek legalább olvasson valami mert a szülőtől pont hogy nem ezt látja, pedig kéne. Az a szülő aki nem olvas valószínűleg nem is ér rá, vagy vele sem foglalkoztak mikor iskolás lett. attól még a gyereke igenis olvashat. De ha mindent ráhagyunk akkor mi lesz velük.
Szerintetek az a normális hogy nem olvassa el hanem keressünk valami kibúvót.
Mi az hogy egy 11 éves gyereknek ne lehessen meg mondani hogy mit csinálhat és mit nem. Majd 15 évesen meg autót lop és jaj de jó szülő vagyok nem terrorizálom a gyereket hadd élhesse a saját szaros életét.
Bocs kérdező nem rád értem ezeket hanem a jó néhány válaszolóra akik azt javasolják hogy a gyerek ne olvassa ki mert szerintük nem kell.
Szabályok mindenhol vannak és lesznek és igenis be kell őket tartani tetszik vagy nem. Mivel most te vagy a szülő te hozod a szabályokat és rajtad múlik be tudod e tartani.
Nyugodtan lepontozhatok k*rvára nem érdekel.
Előző vagyok. A 16.30-astól kérdezem mit fog csinálni a fiam 10 20 év múlva szerinted?
Szerintem még mindig jobb mint az aki letölti a nettről az olvasmány naplót és azt adja be pedig el sem olvasta a könyvet, az anya meg asszisztál hozzá.
Az én fiam azóta is elolvasott egy könyvet magától.
Nem vagyunk egyformák én fontosnak tartom az iskola követelményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!