Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmondjam anyának? Kiakadna?

Elmondjam anyának? Kiakadna?

Figyelt kérdés

Fél éve lakunk együtt a mostohaapámmal és az ő fiával,akivel évfolyamtársak vagyunk.Anya barátjával nincs semmi bajom,mert jófej és anya végre boldog.De a fia más...Ő az iskola sztárja úgymond,mert rengeteget sportol és minden sportversenyt megnyer,amin elindul,emellett a családja elintézte neki,hogy arra a szakra vegyék fel,ahová a legnehezebb bejutni.De az iskola legrosszabb gyereke is,a tanároknak is beszól,flegma és úgy érzi,hogy mindent megtehet,mert a szülei elintézik a balhékat.

Ráadásul nagyon helyes és népszerű és ezt tudja,szóval "röptében a legyet is" típusú,folyton bulizni jár és a hétvégéket részegen/beszívva tölti.

Titokban tetszett,de nem gondoltam rá soha úgy,hogy nekem ő kéne meg ráadásul rokon is.

De tegnap volt a szülinapom és szervezett nekem egy meglepetés bulit és tökéletes volt az egész.Nem tudom,hogy miért,de utána megcsókolt.

Anya mindig azt kérdezgeti,hogy ki tetszik és ma is kérdezte,de nem tudom,hogy ezt elmondhatnom-e neki.Ha nem lenne a mostohatestvérem,akkor elmondanám,de így....

Mindenben őszinte vagyok vele,ezért nem tudom,hogy mit csináljak.

2013. jan. 27. 20:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
ne folytasd! tiszta barátok közt lesz a vége.!
2013. jan. 28. 15:55
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
ígyis eléggé filmbe illő az életed, ne akard, hogy még jobban az legyen! ;)
2013. jan. 28. 21:25
 33/35 anonim ***** válasza:

Én biztos benne lennék, szerintem ez elég izgalmas. :DD (én mondjuk gondolkodtam már egy ilyen kapcsolaton fejben, de nálam ez nem jöhet össze, mivel a szüleim együtt vannak :) )

Nyilvánvaló, hogy csak szórakozik veled, de akkor szórakozz te is vele, mindketten csak jól járnátok :D (bár te nem ilyen típusú lánynak tűnsz az írásod alapján)

Anyukádnak a helyedben semmiképpen sem mondanék semmit sem , akkor sem, ha lenne folytatása a kapcsolatotoknak, és akkor sem, ha nem lenne. Őrizzétek meg a családi békét! Úgy gondolom, hogy túl fogsz lépni ezen, és nem leszel együtt a sráccal, szóval ezért kár lenne felbolygatni a dolgokat..

2013. jan. 28. 23:55
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg anyukáddal , és fejezzétek be a mostohatesóddal a 'viszonyt' ,mert a végén a leírtak alapján megütheted a bokádat.:S
2013. jan. 29. 14:54
 35/35 anonim válasza:
Oké, lehet hogy túl sok szerelmes filmet nézek meg hasonló könyveket olvasok, de lehet, hogy a sok csajjal féltékennyé akart téged tenni? Lehet, hogy te tetszettél neki? A világért sem akarlak elbizonytalanítani, mert itt sokan javasolták, hogy ne jöjjetek össze. Én inkább azt mondom, hogy beszéld meg vele. Kérdezd meg, mi volt az a csók, tisztázzátok a dolgokat.
2013. febr. 11. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!