Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmondjam anyának? Kiakadna?

Elmondjam anyának? Kiakadna?

Figyelt kérdés

Fél éve lakunk együtt a mostohaapámmal és az ő fiával,akivel évfolyamtársak vagyunk.Anya barátjával nincs semmi bajom,mert jófej és anya végre boldog.De a fia más...Ő az iskola sztárja úgymond,mert rengeteget sportol és minden sportversenyt megnyer,amin elindul,emellett a családja elintézte neki,hogy arra a szakra vegyék fel,ahová a legnehezebb bejutni.De az iskola legrosszabb gyereke is,a tanároknak is beszól,flegma és úgy érzi,hogy mindent megtehet,mert a szülei elintézik a balhékat.

Ráadásul nagyon helyes és népszerű és ezt tudja,szóval "röptében a legyet is" típusú,folyton bulizni jár és a hétvégéket részegen/beszívva tölti.

Titokban tetszett,de nem gondoltam rá soha úgy,hogy nekem ő kéne meg ráadásul rokon is.

De tegnap volt a szülinapom és szervezett nekem egy meglepetés bulit és tökéletes volt az egész.Nem tudom,hogy miért,de utána megcsókolt.

Anya mindig azt kérdezgeti,hogy ki tetszik és ma is kérdezte,de nem tudom,hogy ezt elmondhatnom-e neki.Ha nem lenne a mostohatestvérem,akkor elmondanám,de így....

Mindenben őszinte vagyok vele,ezért nem tudom,hogy mit csináljak.

2013. jan. 27. 20:47
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ezt szüntessétek be... Gondolom, nem kell magyarázni, hogy miért.
2013. jan. 27. 20:49
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, beszéld ezt meg anyukáddal.
2013. jan. 27. 20:56
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. Szerintem ennek semmiféle módon nem lenne jó vége! Gondolj bele, biztosan csak szórakozik veled is és aztán majd, vinné haza a barátnőit te meg majd otthon sírnál vagy ha esetleg egymásba is szerettek mostoha testvérek vagytok nem egészséges, ráadásul együtt is laktok ! nem értem miért probálkozott be nálad! ilyen sztorit még sosem hallottam, szerintem én elmondanám anyukádnak .. de semmiféle képpen se folytasd akármit is akar a mostoha testvéred
2013. jan. 27. 20:58
 4/35 anonim ***** válasza:
57%
igaza van az elozonek mert az vermergezes lenn...JAAA NEEM:Dcsak azert mert a szuleitek egyutt laknak nem jelenti hogy rokonok vagytok.:D sportos, helyes, nepszeru sok csaja volt szoval jo az agyban, kell ennel tobb?:D
2013. jan. 27. 20:59
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 4-es nem azért írtam ,hogy nem egészséges mert vérmérgezés lenne tudom, hogy mostoha testvérek! De akkor sem normális az ilyen helyzet! az kéne , hogy aztán akármilyen viszony kialakuljon még a szülők kapcsolata is rámenjen a végén?!
2013. jan. 27. 21:02
 6/35 anonim ***** válasza:
82%
es amitol megromolhat a szuleik kapcsolata(miert romolna meg?) az mar egybol egeszsegtelen lessz?:Dpapi valamit nagyon felreertett a kis maradi viktorianus agyacskad.:D
2013. jan. 27. 21:06
 7/35 A kérdező kommentje:

Igazából attól félek,hogyha anya megtudja és kiakad,akkor a mostohatestvéremnek vissza kell költöznie az anyukájához és azt nem annyira szeretném...

Oké,hogy jó az ágyban,de még nem akarok lefeküdni vele.Szóval ez izgat jelenleg a legkevésbé.

Borzasztó nehéz neki ellenállni,de próbálok.Csak úgy nehéz,ha közbe ő folyamatosan flörtöl velem,ha kettesbe vagyunk vagy sms-be írogat.

Az egyik részem azt mondja,hogy csak szórakozik velem.

2013. jan. 27. 21:07
 8/35 anonim ***** válasza:
82%
Biztos, hogy csak szórakozik veled..:(
2013. jan. 27. 21:11
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
az egyetlen amit tudok mondani ha tenyleg nagyon tetszik akkor tartsatok titokban, de csak te ismered hogy igazabol milyen(ezen a csajozos maszlagon kivul)es ha megeri akkor hajra!ha meg nem es ahogy latom csak sexualis vonzalom van kozottetek akkor ne nagyon eroltesd.bar kort irhatnal mert igy nem kerek a tortenet
2013. jan. 27. 21:13
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
miaz hogy biztos??ismered? helyesebb lenne ugy hogy "szerintem szorakozik veled"
2013. jan. 27. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!