Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmondjam anyának hogy megcsók...

Elmondjam anyának hogy megcsókolt? 15l

Figyelt kérdés

Na szóval nehéz helyzetben vagyok. Van egy fiú, akit régóta 'szeretek'. Vagyis tetszik egy jó ideje meg minden. Sokat szemeztem már vele, egy-két hónapja szemezgetünk. Valahogy 'ráébredt' hogy tetszik nekem...a múlt héten, suli után oda jött hozzám (nem egy suliba járunk, ő már 19 'véletlenül' arra járt') és mondta hogy beszélni akar velem....és beszélgettünk, bevallotta hogy tetszem neki, én is neki, és a végén spontán, megcsókolt. Olyan gyöngéden, olyan 'szerelmesen'. Láttam rajta h boldog, és én is az voltam, jó talán korai volt így az első beszélgetésnél..de nem bántam meg. Így volt ez jól..csodás volt és romantikus.. Életem legszebbnapja...

Oké, ez eddig szép és jó. De van egy csavar. A fiú szülei és az én szüleim ellenségek...nem írnám le a konkrét okát .. A lényeg hogy a szüleim nem néznék jó szemmel, nem is tudom mi lesz ha kiderül. De mi lesz ha vki visszamondja anyaéknak? Nem lenne jobb ha elmondanám, hogy igen, 'van egy fiú aki régóta tetszik, ismerkedünk, csókolózunk, és ő xy fia akit ti gyűlöltök'

Ti mit tennétek?

2012. dec. 17. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem feltétlen mondanám el nekik - még

már csak azért sem mert még nem is jártok

és az sem biztos h fogtok

majd akkor ha már legalább 3 hónapja együtt vagyok

(na nem szexuálisan arra azért több időt szánj)

2012. dec. 17. 16:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem de mi lesz ha mástól tudják meg ? :/
2012. dec. 17. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen,még várj ezzel.. alakulgassanak a dolgok és ha mégis kialakul köztetek valami akkor elmondod nekik.

Ha idő közben valaki elmondja nekik és ezt felróják neked ,akkor te elmondod,hogy tetszik ez a fiú neked és nem akartál szólni ameddig nincsen semmi,mert még csak most ismerkedtek. És , hogy attól még hogy a szüleitek rosszban vannak, nem kell nektek is követni a példát.

De azért megjegyzem ,kicsit nagy a korkülönbség olyan téren, hogy a 19 éves fiú már többet akar szóval légy észnél ha esetleg alakulnának köztetek a dolgok..

2012. dec. 17. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus Rómeó és Júlia effektus. Szerintem felesleges erről mesélgetned nekik, fél év múlva már közötök sem lesz egymáshoz! Ha mégis, ráérsz akkor.
2012. dec. 18. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:

megkéset válasz: a szüleid nem a srácot utálják hanem a szüleit, nem fognak benned bízni ha megtudják mástól

Érdemes ezt kockáztatni?

2013. jan. 28. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!