Mit tegyek? Elmondjam neki, hogy tetszik? Nem lenne kellemetlen a tesójának?
14 éves lány vagyok és már fél éve tetszik az egyik osztálytársam,akivel kb. legjobb barátok is vagyunk.
Úgy éreztem,hogy nincs nála helyesebb srác,de aztán megismerkedtem a bátyjával,mert egyszer Ő is otthon volt,amikor náluk voltam.
A srác még az öccsénél is helyesebb és nagyon tetszik...
Tegnap voltunk moziban páran és Ő is jött velünk,mert most itthon van(egyébként Szegedre jár jogi egyetemre,azt hiszem).Mellettem ült és beszélgettünk,Ő fizette nekem a jegyet és a kaját.Mondtam neki,hogy nem kell,de azt mondta,hogy semmiség.
Beszélgettünk és elmondta,hogy segíthetnék neki új kocsit választani,mert azt fog kapni a szüleitől,de nem tudja,hogy milyet válasszon.Mikor ezt mondta,azt hittem,hogy elájulok,mert ez azt jelenti,hogy bízik bennem.
Tudom,hogy most nincs barátnője,de mindenki tudja róla,hogy szereti a futó kalandokat és emiatt félek,mert nekem még nem volt barátom,Ő pedig elég tapasztalt.
De az öccse már nem érdekel.
Vagyis persze,szeretem,de csak mint barátot.
Hagyjad. Az,hogy helyes az nem minden. Szerintem is csak kihasználni akar és az,hogy mutatja,hogy neki kocsija lesz,egyetemista és fizet neked minden 'kis apróságot' ezzel mind csak téged akar lenyűgözni,a látszat.
Maradj az öccsénél,barátilag,mert nem voltál belé szerelmes. Ha szerelmes lettél volna belé akkor nem "dobnád" csak azért,mert a bátyja helyesebb.
Ne legyél buta.
Ma ott voltam náluk,de az öccse nem volt otthon és olyan jól elvoltunk,elmondta,hogy miért akarja lecserélni a mostani kocsiját és hogy talán elvihetne motorozni(van egy motorja is),de erre azt mondtam,hogy talán lehet róla szó,de anya még régebben azt mondta,hogy nem ülhetek soha motorra...
De ez nem olyan,mintha én motoroznék,én csak ott fogok ülni.
Ő hozott haza és azt mondta a kocsiban,hogy "Majd még beszélünk később." és ez olyan jól esett,hogy Ő is akar velem beszélni...
Annyira hiányzik már most és 1 hétig nem láthatom :/ :S
Tudom,hogy nem kéne vele együtt lógnom,de véletlenül találkoztunk ma,nem tudtam,hogy nem lesz otthon az öccse.
Miért lenne kamu? :o
Én szeretnék jóban lenni vele,de a legjobb barátom( a tesója...),mintha kezdene megsértődni valamiért.Most is írta,hogy nem is tudta,hogy ilyen jóban vagyok a bátyjával és hogy akkor is náluk vagyok,amikor Ő nincs itthon.
Szóval nem tudom,hogy mit csináljak,mert nem akarom megbántani a haveromat,de az érzelmeimmel nem tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!