Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Elmondjam neki,...

Mit tegyek? Elmondjam neki, hogy tetszik? Nem lenne kellemetlen a tesójának?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és már fél éve tetszik az egyik osztálytársam,akivel kb. legjobb barátok is vagyunk.

Úgy éreztem,hogy nincs nála helyesebb srác,de aztán megismerkedtem a bátyjával,mert egyszer Ő is otthon volt,amikor náluk voltam.

A srác még az öccsénél is helyesebb és nagyon tetszik...

Tegnap voltunk moziban páran és Ő is jött velünk,mert most itthon van(egyébként Szegedre jár jogi egyetemre,azt hiszem).Mellettem ült és beszélgettünk,Ő fizette nekem a jegyet és a kaját.Mondtam neki,hogy nem kell,de azt mondta,hogy semmiség.

Beszélgettünk és elmondta,hogy segíthetnék neki új kocsit választani,mert azt fog kapni a szüleitől,de nem tudja,hogy milyet válasszon.Mikor ezt mondta,azt hittem,hogy elájulok,mert ez azt jelenti,hogy bízik bennem.

Tudom,hogy most nincs barátnője,de mindenki tudja róla,hogy szereti a futó kalandokat és emiatt félek,mert nekem még nem volt barátom,Ő pedig elég tapasztalt.

2011. nov. 20. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy vonz a srác, mert idősebb, mint te és 14 évesen nagyon menő dolog egyetemistával "járni".

Tudom, hiszen én is voltam ennyi idős :).

Persze te most azt fogod erre mondani, hogy nem menőségből tetszik, de bizony igy van.

Magadat is becsapod ezzel.

Én 14 éves voltam, mikor összejöttem egy 21 éves sráccal, tőle kaptam az első csókomat is.

Akkor én is szentül hittem, hogy ő tetszik, persze később rájöttem, hogy igazából az vonzott benne, hogy 21 éves.

Baromi érettnek hittem magam, hogy egy ilyen idős sráccal "járok" és a barátnőim is irigykedtek rám, ez persze szintén tetszett.

Persze nem volt igy, de akkor igy gondoltam.

Most tudom, hogy hiába magyarázom ezt, a kis kamasz agyaddal nem fogod fel (nem azért mert buta vagy, csak azért mert éretlen kamasz, mint amilyen én is voltam), de legalább gondold át a dolgot.

Egy egyetemista fiú már nem csak arra vágyik, hogy pusziszkodjatok a parkban, vagy hogy fogjátok egymás kezét, ezt szerintem te is jól tudod.

Ne az egódnak engedj, hanem gondold át, hogy ennyi idősen elég érett vagy- e egy komoly kapcsolatra.

Szerintem nem.

Minden kamasz azt hiszi, érettebb a koránál, de ez sajnos nem igy van.

14 évesen még semmilyen szempontból nem tudod kielégiteni egy ennyi idős srác igényeit és itt nem csak a szexre gondolok.

L/24

2011. nov. 21. 18:47
 12/12 anonim ***** válasza:
figyelj 14 évesen nincs szükséged komoly kapcsolatra,gyerek vagy még viselkedj is úgy,az egyetemistát meg felejtsd el,egy tisztességes,értelmes fiú nem kezd egy 19-huszonévesen, 14 éves kislánnyal,inkább maradj a plátói szerelemnél,szerintem csak kedves akart lenni mert az öccse barátja vagy
2011. nov. 21. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!