Elmondjam neki? (Tól rövid bla bla)
Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom,és emléxem hogy egyszer Szívek Szállodáját néztünk és Rory-t megcsókolta a barátja és nem mondta el az anyjának és anya mondta hogy majd ha lesz az első csókom akkor szóljak neki.
12 vagyok és van barátom és meg fog csókolni (100% ne kérdezzétek honnan tudom :P :D) És szerintetek elmondjam neki?Tudom hogy örülne de ez olyan kínos téma számomra.
minek, szerintem a szerelmni életed (egy bizonyos mértékig) csak rád tartozik, de ha úgy érzed meg tudod osztani ezt anyukáddal, akkor szóljál neki. Végül is előbb-utóbb úgyis kiderül, ha van barátod.
(nekem lenne egy ilyen anyukám) 14/L
most mi van egy csókban, ami ennyire megbotránkoztató? :)
Egyébként pont tegnap néztem azt a részt... :) ha emlékszel, rosszul eset az anyának, hogy nem mesélte el... és végül, utólag ugyan, de elmesélte... :)
Szerintem nyugodtan elmondhatod... örülni fog...
viszont... ha kínosnak érzed, hogy beszélsz a témáról, akkor nem gondolod, hogy talán mégsem jött még el az ideje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!