Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmondjam neki? (Tól rövid...

Elmondjam neki? (Tól rövid bla bla)

Figyelt kérdés

Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom,és emléxem hogy egyszer Szívek Szállodáját néztünk és Rory-t megcsókolta a barátja és nem mondta el az anyjának és anya mondta hogy majd ha lesz az első csókom akkor szóljak neki.

12 vagyok és van barátom és meg fog csókolni (100% ne kérdezzétek honnan tudom :P :D) És szerintetek elmondjam neki?Tudom hogy örülne de ez olyan kínos téma számomra.

2011. jún. 18. 17:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
39%
12 évesen? Anyu engem kihajított volna az ablakon, ha 12 évesen azzal állok elé,h megcsókoltak!
2011. jún. 18. 17:53
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen,pláne ha kérte hogy szólj neki.
2011. jún. 18. 17:54
 3/22 A kérdező kommentje:
13 leszek...mondjuk ez nem változtat semmin :P és igen...a szerelem nincs korhoz kötve :))
2011. jún. 18. 17:54
 4/22 anonim ***** válasza:
63%

minek, szerintem a szerelmni életed (egy bizonyos mértékig) csak rád tartozik, de ha úgy érzed meg tudod osztani ezt anyukáddal, akkor szóljál neki. Végül is előbb-utóbb úgyis kiderül, ha van barátod.

(nekem lenne egy ilyen anyukám) 14/L

2011. jún. 18. 18:08
 5/22 anonim ***** válasza:
68%
szerintem nem kell elmondanod neki! én legalábbis biztos nem mondanám el, mert nekem az ilyen téma nagyon kínos. biztos nem állítanák oda miközben a kedvenc sorozatát nézi, hogy anyaaaa csókolózni fogok! :) :D de ahogy gondolod.
2011. jún. 18. 18:23
 6/22 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem mond el, egyelőre bizony a szerelmi életed is jobban tartozik rá, mint rád. Az más kérdés, hogy én is kitérnék a hitemből, de én mondjuk igyekszem majd úgy nevelni a gyerekem ne a fiúkon járjon az esze már 12 évesen, mert nem normális. Ilyenkor még játsszon a barátnőivel, fagyizzon, akár fiúkkal is, de ennél közelebbi kapcsolat egy általános iskolásnak nem való.
2011. jún. 18. 18:27
 7/22 anonim ***** válasza:
49%
Utolsóelőtti vagyok: Szerintem a legtöbb ennyiidős lánynak a fiúkon jár az esze, csak kinek gyerekesebb, kinek érettebb gondolkodásban :)
2011. jún. 18. 18:33
 8/22 anonim ***** válasza:
52%
utolsóelőttielőtti
2011. jún. 18. 18:34
 9/22 A kérdező kommentje:
nem járnak az eszemben folyton de ha már megtetszett egy srác és én is tetszek neki aztán megismerjük egymást és szerelem lesz az mért olyan nagy baj?...
2011. jún. 18. 18:43
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

most mi van egy csókban, ami ennyire megbotránkoztató? :)

Egyébként pont tegnap néztem azt a részt... :) ha emlékszel, rosszul eset az anyának, hogy nem mesélte el... és végül, utólag ugyan, de elmesélte... :)

Szerintem nyugodtan elmondhatod... örülni fog...

viszont... ha kínosnak érzed, hogy beszélsz a témáról, akkor nem gondolod, hogy talán mégsem jött még el az ideje?

2011. jún. 18. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!