Elmondjam neki? (Tól rövid bla bla)
Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom,és emléxem hogy egyszer Szívek Szállodáját néztünk és Rory-t megcsókolta a barátja és nem mondta el az anyjának és anya mondta hogy majd ha lesz az első csókom akkor szóljak neki.
12 vagyok és van barátom és meg fog csókolni (100% ne kérdezzétek honnan tudom :P :D) És szerintetek elmondjam neki?Tudom hogy örülne de ez olyan kínos téma számomra.
:))
nem gondolom,mert csak anyának(ill családnak) kényelmetlen erről beszélni mert hát nemtudom..olyan furcsa :P de a barátaimnak szívesen beszélek róla :)
ja értem...
akkor... várd meg a csókot, aztán majd eldöntöd, hogy érdemes-e megosztani anyukáddal... :)
lehet szétrepedsz a boldogságtól és azonnal el akarod mondani... majd meglátod, ráérsz akkor foglalkozni a kérdéssel
Szia Kérdező!
Szerintem Anyud örülni fog, hogy beavatod a titkaidba. Végül is még mindig jobb, mintha mástól tudná meg. :)
Ha jó a kapcsolatotok, szerintem nyugodtan mondd el neki. Biztos, hogy meglepődik majd, de szerintem örülni fog, hogy Tőle kérsz tanácsot, és nem a haveroktól, akik esetleg összezavarnak.
A hűledezőknek annyit írnék, hogy nem kellene ennyire kiakadni, hiszen csak egy csókról van szó. Én 27 éves leszek, de én is 12 évesen csókolóztam először. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!