Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmondjam neki? (Tól rövid...

Elmondjam neki? (Tól rövid bla bla)

Figyelt kérdés

Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom,és emléxem hogy egyszer Szívek Szállodáját néztünk és Rory-t megcsókolta a barátja és nem mondta el az anyjának és anya mondta hogy majd ha lesz az első csókom akkor szóljak neki.

12 vagyok és van barátom és meg fog csókolni (100% ne kérdezzétek honnan tudom :P :D) És szerintetek elmondjam neki?Tudom hogy örülne de ez olyan kínos téma számomra.

2011. jún. 18. 17:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

:))

nem gondolom,mert csak anyának(ill családnak) kényelmetlen erről beszélni mert hát nemtudom..olyan furcsa :P de a barátaimnak szívesen beszélek róla :)

2011. jún. 18. 18:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

ja értem...

akkor... várd meg a csókot, aztán majd eldöntöd, hogy érdemes-e megosztani anyukáddal... :)

lehet szétrepedsz a boldogságtól és azonnal el akarod mondani... majd meglátod, ráérsz akkor foglalkozni a kérdéssel

2011. jún. 18. 18:58
 13/22 A kérdező kommentje:
oké köszi :))
2011. jún. 18. 19:20
 14/22 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is mondta,de ez nekem is ciki,én nem mondtam el,ha bemutatod,ha nem a barátodat a közeljövőben és már 17 évesen is vagy valakivel,úgyis tudja,hogy meg volt már,nem hülye,magától is rájön.
2011. jún. 18. 20:08
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem attól lesz valaki érett, hogy érdeklik a fiúk vagy sem. Na látjátok ezért korai nektek az ilyesmi, ahogy az egyik válaszoló is írta, amire reagáltam, ebből lejön mennyire fogalmatok nincs a dolgokról. Az nem elítélendő, ha elmész találkozol egy fiúval, fagyiztok, megfogja a kezed, de ennél többet még ne akarj. Miért kell elkapkodni a dolgokat? Nem lenne a jobb ha majd a csók az igaz szerelmeddel történne és nem azzal, aki 12 évesen megtetszett?
2011. jún. 18. 22:07
 16/22 A kérdező kommentje:
nekem eszembe se jutott a csók,ő hozta fel.és nem mind1 neked?
2011. jún. 19. 01:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Én 12 leszek. De sem a fiúkon nem jár az eszem de Barbizós tipus sem vagyok. EGYIKSEM normális. mindenki máshogy érik. De sztem derítsd ki anyukád mikor csókolózott mert ha mondjuk 18, ciki ha elő állsz a témával. De ha 13-14 akk kevésbé.
2011. jún. 19. 12:00
 18/22 anonim ***** válasza:
gáz vagy nem gáz, én is 12 évesen csókolóztam először, de a kérdezőnél legalább kétszer olyan komoly voltam. még így, visszagondolva is ez a véleményem. nincs még itt az esetedben csóknak:)
2011. jún. 19. 21:39
 19/22 anonim ***** válasza:
ideje*
2011. jún. 19. 21:40
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Szerintem Anyud örülni fog, hogy beavatod a titkaidba. Végül is még mindig jobb, mintha mástól tudná meg. :)

Ha jó a kapcsolatotok, szerintem nyugodtan mondd el neki. Biztos, hogy meglepődik majd, de szerintem örülni fog, hogy Tőle kérsz tanácsot, és nem a haveroktól, akik esetleg összezavarnak.

A hűledezőknek annyit írnék, hogy nem kellene ennyire kiakadni, hiszen csak egy csókról van szó. Én 27 éves leszek, de én is 12 évesen csókolóztam először. :)

26/L

2011. jún. 20. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!