Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki? Fontos! (kérdés rövid. Stb. )
Sziasztok.
Van egy osztálytársam aki nagyon tetszik..kb. fél éve ölelget,és nagyon sokszor hülyülünk együtt.Sokszor elmegyünk sétálni haverokkal a hétvégén,és akkor általában mindig velem foglalkozik a legtöbbet. Csak az a baj,hogy van egy elég nagy ribanc az osztályban,és állandóan rámászik..nekem a múltkor azt mondta a srác,hogy idegesíti őt, de amikor a csaj odamegy,akkor nem ezt veszem észre. :/Őt is ugyan úgy szokta ölelgetni,meg minden,csak vele nem megy el sehova ha jól tudom..
Szerintetek bejövök neki,mert nem tudom már hogy mi van. :S
Ti elmondanátok neki hogy tetszik,vagy várnátok még egy kicsit,hátha ő kezdeményez? Nem tudom mi legyen. :S
Amúgy még annyit hogy nem vagyok valami bátor a srácokkal...xD
13/L
[Lécci írjatok normálisan.]
hát szerintem mond el neki mit érzel :D ha így elvagytok egymással legyél bátor nyugodtan :) nagy valószínűséggel ő is így érez :)
hajrá
19/F
nyíltan egész bizonyosan nem mondanám meg. flörtölnék meg ilyesmi jeleket adnék. De elég érthetően, hogy fogja a lapot, a férfiak hajlamosok a vakságra... tisztelet a kivételnek! :)
a másik csaj miatt ne aggódj! a kiváncsiság meg a könnyű préda nagy úr ám... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!