Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmondjam anyának? Kiakadna?

Elmondjam anyának? Kiakadna?

Figyelt kérdés

Fél éve lakunk együtt a mostohaapámmal és az ő fiával,akivel évfolyamtársak vagyunk.Anya barátjával nincs semmi bajom,mert jófej és anya végre boldog.De a fia más...Ő az iskola sztárja úgymond,mert rengeteget sportol és minden sportversenyt megnyer,amin elindul,emellett a családja elintézte neki,hogy arra a szakra vegyék fel,ahová a legnehezebb bejutni.De az iskola legrosszabb gyereke is,a tanároknak is beszól,flegma és úgy érzi,hogy mindent megtehet,mert a szülei elintézik a balhékat.

Ráadásul nagyon helyes és népszerű és ezt tudja,szóval "röptében a legyet is" típusú,folyton bulizni jár és a hétvégéket részegen/beszívva tölti.

Titokban tetszett,de nem gondoltam rá soha úgy,hogy nekem ő kéne meg ráadásul rokon is.

De tegnap volt a szülinapom és szervezett nekem egy meglepetés bulit és tökéletes volt az egész.Nem tudom,hogy miért,de utána megcsókolt.

Anya mindig azt kérdezgeti,hogy ki tetszik és ma is kérdezte,de nem tudom,hogy ezt elmondhatnom-e neki.Ha nem lenne a mostohatestvérem,akkor elmondanám,de így....

Mindenben őszinte vagyok vele,ezért nem tudom,hogy mit csináljak.

2013. jan. 27. 20:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Mami?? Ezt benézted! 22 éves lány vagyok és nem vidéki !Észre vettem a gúnyos jeleidet én is! De elárulom, szóba nem állnék ilyen eszetlen csitrivel mint te :)
2013. jan. 27. 22:00
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
hat a szojarasodbol itelve nem lehetsz valami nagy szam szoval valahogy tulteszem magam azon egy egy magad fajta kis frigid szinglikeenek nem kellek.:D eszetlen csitri..xDmost porig alaztal...xD
2013. jan. 27. 22:07
 23/35 anonim ***** válasza:
88%
:) :) Frigid szingli? nem éppen vagyok egyik sem, sőt.. de tudod , az én stílusom nem nagy szám, az a baj, hogy a tiéd még úgy sem, csak te nem veszed észre, de vajon miért vagy akkor úgy lepontozva?? Az én barátom 27 évesen lehet "több comb között járt már mint te" de tudod mit tudna rád mondani : egy szó: hülyegyerek ! :) na jót szorakoztam ! kösz :)
2013. jan. 27. 22:12
 24/35 anonim ***** válasza:
11%
wow most megjobban megmondtad a tutit.:Dmost megyek es ujra gondolom az eletem
2013. jan. 27. 22:15
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
amugy a kis 20kilos pincsiked egy szot nem mondana nekem eloben nem hogy sertegetne.:D
2013. jan. 27. 22:16
 26/35 anonim ***** válasza:
81%
Álmodj csak :)
2013. jan. 27. 22:20
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
na mindegy videki csovesekkel nem foglalkozom.koszontem
2013. jan. 27. 22:21
 28/35 Burgi21 válasza:
100%

NE hallgass a 'sok comb közt jártam' 18 éves vagy menőcsávóra :P

nem egészséges ha együtt laktok és úgy mész bele ebbe ennyi idősen, felejtsd el a fiút, találsz szászor jobbat!

Ja és tökös fiú nem nagy erény NŐket oltogatni név nélkül, főleg olyanokat hozzájuk vágni amit nem is tudsz hogy úgy van-e, kicsit gondolkodj el mielőtt bármit leírsz!

ÉLJENEK A VIDÉKIEK!!!

2013. jan. 27. 23:14
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

burgi csak nem beletrafaltam?;)

a masik lehetoseg hogy egy emancipalt szingli egyetemista vagy aki nagyon okosnak hiszi magat, de nem hiszem mert akkor igazi magyar felmuvelt modjara direkt szepen es helyesen irtal volna hogy megmutasd mennyire okos kis lanyka vagy...sajnallak:/

2013. jan. 28. 01:47
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy látom, nincs sok lehetőséged.

1. Belemész a játékba, összejöttök, lefekszetek, aztán max 1-2 hónapig együtt lehettek bújkálva, ha nem hagy ott rögtön. Megmérgeti a dolog a családot, elmondod anyukádnak, aki kérdőre vonja és talán össze is vesznek a mostohaapáddal.

2. Befejezitek, mielőtt elkezdődne, vágyni fogtok egymásra, de nem engedsz, így vagy örök ábránd marad, vagy akár testvérként is tekinthettek egymásra egy idő után. Ez a nehezebbik, de a helyes is, ezt te is tudod.

2013. jan. 28. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!