Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmondjam anyának? Kiakadna?

Elmondjam anyának? Kiakadna?

Figyelt kérdés

Fél éve lakunk együtt a mostohaapámmal és az ő fiával,akivel évfolyamtársak vagyunk.Anya barátjával nincs semmi bajom,mert jófej és anya végre boldog.De a fia más...Ő az iskola sztárja úgymond,mert rengeteget sportol és minden sportversenyt megnyer,amin elindul,emellett a családja elintézte neki,hogy arra a szakra vegyék fel,ahová a legnehezebb bejutni.De az iskola legrosszabb gyereke is,a tanároknak is beszól,flegma és úgy érzi,hogy mindent megtehet,mert a szülei elintézik a balhékat.

Ráadásul nagyon helyes és népszerű és ezt tudja,szóval "röptében a legyet is" típusú,folyton bulizni jár és a hétvégéket részegen/beszívva tölti.

Titokban tetszett,de nem gondoltam rá soha úgy,hogy nekem ő kéne meg ráadásul rokon is.

De tegnap volt a szülinapom és szervezett nekem egy meglepetés bulit és tökéletes volt az egész.Nem tudom,hogy miért,de utána megcsókolt.

Anya mindig azt kérdezgeti,hogy ki tetszik és ma is kérdezte,de nem tudom,hogy ezt elmondhatnom-e neki.Ha nem lenne a mostohatestvérem,akkor elmondanám,de így....

Mindenben őszinte vagyok vele,ezért nem tudom,hogy mit csináljak.

2013. jan. 27. 20:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Kényes helyzet.

Én a helyedben inkább hagynám az egészet...de hát Te tudod.

Egyébként hány évesek vagytok?

2013. jan. 27. 21:21
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha röptében a legyet is típus akkor én is a "biztosra" szavazok... gondolom egy olyan partnert keres aki állandoan ott van mikor épp kedve szottyan! Bár az engem is érdekelne, hogy hány évesek vagytok, meg pl. mióta laktok együtt... most nem mered elmondani anyukádnak mert félsz, hogy el kellene költöznie egy csóktol még nem hiszem , hogy kitennék a szűrét maximum elbeszélgetne vele anyukád, de tegyük fel ha összejönnél vele, nem igazán tudnátok eltitkolni.. és akkor mit szolna anyukád? sztem akkor roszabb lenne mint most, persze ha te kibírod és nem dölsz be neki akkor semmi probléma szerintem előbb utóbb majd megunja..
2013. jan. 27. 21:23
 13/35 A kérdező kommentje:
15 évesek vagyunk.Fél éve lakunk együtt.Régebben is csinált/mondott félreérthetô dolgokat,de azt hittem,hogy csak véletlenül...
2013. jan. 27. 21:28
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg pláne , fiatalok vagytok még . Mert ha már felnőttek és főiskolások lennétek, és nemsokára már saját lábatokon állnátok meg akkor talán azt mondom.. de így még nagyon sokáig fogtok egy fedél alatt lakni és nem hiszem, hogy ha más lányokat csak ugy cserélget majd pont te lennél a kivétel!
2013. jan. 27. 21:30
 15/35 anonim ***** válasza:
69%
es akkor mivan ha sok csajjal van egyutt?mielott megtalatma a mostani komoly baratnomet en is kaptam az alkalmokon.ez olyan rossz lenne?de ha megtalalod azt a csajt akiert megeri nem felrekurni akkor kilehet birni. de 15 eves kis tiniszerelemert nem eri meg a balhe szerintem.:D
2013. jan. 27. 21:32
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
kaptál az "alkalmokon" és te hány éves vagy neharagudj! Ilyen tapasztalatokkal!?
2013. jan. 27. 21:37
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
18 vagyok es megfordultam mar par comb kozott.ha erdekel valami vagy nem tudsz valamit nyugodtan kerdezz;)
2013. jan. 27. 21:46
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért kérdeztem mert érdekelne, ne aggódj. Látom nem vetted észre az iróniát :) Tudod mit, öregedj még pár évet, érj meg és utána adj tanácsokat 15 éves lányoknak !
2013. jan. 27. 21:51
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

:D:D

latom inkabb te nem erezted az ironiat az en mondatomba..xDde nocink

2013. jan. 27. 21:55
 20/35 anonim ***** válasza:
0%
bar azer csunyan beegtel mamikam.:Drofogj csak ott videken hidd el tobb elettapasztalatom van eddig mint neked valaa lessz.:D
2013. jan. 27. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!