Elmondjam anyának? Kiakadna?
Fél éve lakunk együtt a mostohaapámmal és az ő fiával,akivel évfolyamtársak vagyunk.Anya barátjával nincs semmi bajom,mert jófej és anya végre boldog.De a fia más...Ő az iskola sztárja úgymond,mert rengeteget sportol és minden sportversenyt megnyer,amin elindul,emellett a családja elintézte neki,hogy arra a szakra vegyék fel,ahová a legnehezebb bejutni.De az iskola legrosszabb gyereke is,a tanároknak is beszól,flegma és úgy érzi,hogy mindent megtehet,mert a szülei elintézik a balhékat.
Ráadásul nagyon helyes és népszerű és ezt tudja,szóval "röptében a legyet is" típusú,folyton bulizni jár és a hétvégéket részegen/beszívva tölti.
Titokban tetszett,de nem gondoltam rá soha úgy,hogy nekem ő kéne meg ráadásul rokon is.
De tegnap volt a szülinapom és szervezett nekem egy meglepetés bulit és tökéletes volt az egész.Nem tudom,hogy miért,de utána megcsókolt.
Anya mindig azt kérdezgeti,hogy ki tetszik és ma is kérdezte,de nem tudom,hogy ezt elmondhatnom-e neki.Ha nem lenne a mostohatestvérem,akkor elmondanám,de így....
Mindenben őszinte vagyok vele,ezért nem tudom,hogy mit csináljak.
Kényes helyzet.
Én a helyedben inkább hagynám az egészet...de hát Te tudod.
Egyébként hány évesek vagytok?
:D:D
latom inkabb te nem erezted az ironiat az en mondatomba..xDde nocink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!