Most tényleg egy lelketlen állat vagyok?
A lyukas órában kint voltunk az udvaron odajött egy kóbor kutya és a két osztálytársam elkezdte nézni, meg figyelni.
Én tanultam, olvastam át a leckét. Kérdezem, mi olyan nagy szám abban a kutyában, erre ők azt mondták nézzem, én meg megkérdeztem ,hogy mit, ők válaszolták, hogy szegény kutya, kóbor kutya, mindenféle sajnáló szavakat. It már érzéketlen lennek neveztek. Én meg mondom,hogy amikor Budapestre megyünk akkor nem sajnáljátok a csöveseket,hajléktalanokat, igaz tehetnek is róla,a nagyja való igaz belátom. Vagy azokat akik 70 ezer Ft keresnek és hó végére alig jut azokat nem sajnálják. Ők erre érzéketlen vagyok, meg ,hogy ha nagyok lesznek támogatni fogják a kutyamenhelyeket, mondom jó, de ez badarság ,hogy a kutyának nagyobb joga van mint az embernek.
Utána még oda jött egy lány és azt mondta ,hogy pofán vágna
,hogy ezt mondtam, hogy a kutyák cuki és ő is támogatójuk lesz, mondom a leukémiás ,rákos gyerekek alapítványával mi lesz vagy a kórházakkal, iskolákkal stb, itt az adó 1%-kára gondolok ki fogja őnekik felajánlani az adó 1%-kát, meg ,hogy az emberélet fontosabb a kutyáknál? Erre azt mondta ,hogy undorító vagyok.
Egy büdös kutyának nagyobb joga van mint az embernek. Én csak elgondolkoztam, tényleg így gondolkodnak a mai fiatalok?
Szerintem meg az az undorító ,hogy a kutyamenhelyeknek adják inkább az adó 1%-kát és nem az ember alapítványoknak. Magyarországon fontosabbak a kutyák, mint az emberek.
kedves kérdező!
olyan egyszerű vagy mint egy kavics.
éhen halnak 1 fizetésből az emberek míg a kutya meg zsíroskenyeret kap?!
akkor én meg azt mondom h van aki palotában él,és kutyákat,macskákat fejeznek le heccből..
ez ugyanolyan szélsőséges gondolkodás..
de adakozz továbbra is az embereknek..én maradok az állatoknál..így mindenki jól jár.
Jól van elfogadom a véleményedet.
De azért egy kutyaalapítvány többet kap ,mint az emberalapítványok az durva.
Ennyire fontos az embereknek az embertársuk.
Majd ha kicsit idősebb leszel rájössz, hogy mekkora férgek tudnak lenni az emberek!
Az én szememben igen, milliószor többet ér egy kutya, mint pl te.
"Az én szememben igen, milliószor többet ér egy kutya, mint pl te."
Nem is ismersz, de egy fránya dög többet ér neked.
Az látom téged se érdekel ,hogy az embereket lakoltatják ki,éhen halnak, keveset keresnek, de a kutyák azok az a fontos. A kutya egyen, az embertársad ne legyen fontos.
Az senkit nem érdekel,hogy sok gyerek éhgyomorral megy iskolába ,de a kutya egyen.
Magyarországon többet érnek a dögök, a kutyák mint az emberek.
Az mindegy itt ,ha éhen halsz,senkit nem fog érdekelni, de ha egy állatmenhely van akkor csődül oda a tömeg.
Remélem ,majd a kutya fog kiszolgálni az éteremben, meg sok helyen másutt is, ő adja neked majd a vonatra a jegyet. NEM a kutyák nem tudják meghálálni.
Azoknak az a munkaja. Koszonjem meg neki, hogy adott jegyet? Hiszen fizetek erte es kap fizetest is!!
Menj el pszihologushoz nagyon gyorsan, mert gyulolod az allatokat, tisztan latszik a valaszaidbol. Minden (!!!) gyilkos allatkinzassal kezdi, kozel jarsz ehhez!!
hogy te mekkora utolsó nyomorék paraszt vagy b*zmeg :)))) őszintén remélem, hogy belőled is egy nyomorult csöves válik. azt érdemelnéd. aki így beszél az élőlényekről, hogy nyomorult dög az tényleg lelketlen állat. ezerszer többet ér nálad egy kutya te utolsó senki. még egy légynek a falon is több haszna van az emberiségre, meg az állatvilágra, mint neked, kérdező.
menj el szépen budapestre, nyóckerbe, blahára, meg mindenféle térre ahol sok a csöves, aztán osztogasd nekik a pénzedet, de ne itt gyakorikérdéseken rinyáljál te szánalmas kis nyomorult. ennyire szíveden viseled a csöveseket? hányszor mentél el önkénteskedni, hogy segíts rajtuk? gondolom egyszer se. meg te ne magyarázzál arról, hogy mások mire adják az adójuk egy 1%-át. igen is a kutyák, meg a macskák meg egyéb állatok jobban megérdemlik.
érdekes én még egy kóbor kutyát sem láttam a sarkon koldulni, hogy aztán mehessen be a boltba koccintóst venni. támogasd a csöves szipus alkoholistákat, gyerünk.
abba nem gondolsz bele, hogy pl pesten egy kutya nem tudja eltartani magát a nagy városban? de ha a csöves nem drogozta volna át a fél életét, meg nem itta volna el a házát, talán lenne fedél a feje felett. biztos van akinek nem kellene az utcára kerülnie, de a nagyrésze azért lesz csöves, mert egy utolsó lusta tróger, aki egésznap piál, de dolgozni képtelen.
komolyan halj már meg. nagy szívességet tennél vele mindenkinek.
komolyan "drága" utolsó válaszoló (és nem Kérdező)
nehogy megdögölj itt nekünk! menj, barátkozz meg emberekkel, ismerd meg őket és csak azután ad be a kulcsot. így legalább valaki megsirat mert az a hatszázhuszonhatmilliókétszázezernyolcázhúszonhat macska meg kutya, hörcsög, papagáj + egysejtű nem fog...bár azért ne csüggedj ők is nagyon szeretnek (főleg a papucsállatkák)...ha egyáltalán láttál már élő állatot de nem vagyok benne biztos
én is sírni fogok ha meghalsz...örömömben bazeg! rinyálsz h mit írok neked? te miket írsz a Kérdezőnek akit Qrvára nem ismersz...szállj le a magas lóról és figyelj!!! a minap olvastam vmi koporsó akciót az újságban. ha akarod megkeresem neked...és ha nem tudod h halj meg...csak szólj nekem és el lesz intézve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!