Csak nekem vannak ilyen 'függőségeim' o. O?
1. A sport -Ha egy nap nem megyek legalább 1 órát sétálni/ futni vagy akármi akkor fáj a fejem szédülök stb.
2. Állatok -Elmentünk ismerősökhöz Bp-re ott meg nem voltak csak halak -mivel falunk lakunk van 2 kutyám 5 macskám 1 lovam nyulaim stb.- Szóval tök ideges voltam meg minden mikor haza jöttem megdögönyöztem a kutyákat és egyből normális lettem.
3. Capuccino -Ha nem iszok fáj a fejem szédülök rossz a közérzetem.
13/l
Egy hétig síelni voltam, gitár nélkül...Azt hittem becsavarodok. Ez ilyen. Nem lehet az embert elszakítani a szeretett dolgoktól:)
14L
Lányom a szilvesztert nem itthon töltötte és rajta kívül még vannak 1 éves ikreim és egy 5 éves lányom.
Kb. 2-3 óránként hívott hogy mi van velük, ha mondtam valamit hogy pl tiszta puding a szájuk akkor mmst kellett neki küldenem hogy lássa őket.
Ő kistesófüggő :-)
15 éves
Én vízfüggő vagyok. Ha nem iszok eleget, akkor elkezd fájni a fejem, az ereimbe is fájdalmat érzek, száraznak érzem a bőröm..
Ja és akkor is, ha a szokásos 3 liter helyett csak mondjuk 2,8 litert iszok :P
16/L
:D
De az legalább hasznos.. :D
ZENE!!
Életem legnagyobb függősége! Ha nem áldozok minimum 2 óráát egy nap zenehallgatásra, akkor szenvedek. Ha nincs zene nem tudok elaludni.
Aztán ahogy írtad a cappucino-t, nekem a kávé, a vérnyomásom miatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!