Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak nekem vannak ilyen...

Csak nekem vannak ilyen 'függőségeim' o. O?

Figyelt kérdés

1. A sport -Ha egy nap nem megyek legalább 1 órát sétálni/ futni vagy akármi akkor fáj a fejem szédülök stb.

2. Állatok -Elmentünk ismerősökhöz Bp-re ott meg nem voltak csak halak -mivel falunk lakunk van 2 kutyám 5 macskám 1 lovam nyulaim stb.- Szóval tök ideges voltam meg minden mikor haza jöttem megdögönyöztem a kutyákat és egyből normális lettem.

3. Capuccino -Ha nem iszok fáj a fejem szédülök rossz a közérzetem.

13/l

2012. jan. 16. 19:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az első kettőt nem igazán nevezném függőségnek, inkább csak ezt szoktad meg és kellemetlenül, furán érzed magad a hiánya miatt. A második, hát az minden embernél így van. :D
2012. jan. 16. 19:31
 2/16 A kérdező kommentje:
Pedig kezdtem megijedni xD
2012. jan. 16. 19:38
 3/16 anonim ***** válasza:
50%

Egy hétig síelni voltam, gitár nélkül...Azt hittem becsavarodok. Ez ilyen. Nem lehet az embert elszakítani a szeretett dolgoktól:)

14L

2012. jan. 16. 20:19
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Lányom a szilvesztert nem itthon töltötte és rajta kívül még vannak 1 éves ikreim és egy 5 éves lányom.

Kb. 2-3 óránként hívott hogy mi van velük, ha mondtam valamit hogy pl tiszta puding a szájuk akkor mmst kellett neki küldenem hogy lássa őket.

Ő kistesófüggő :-)

15 éves

2012. jan. 16. 21:00
 5/16 anonim ***** válasza:
35%
Én yoyo függő vagyok. 1 tanórát nem birokki nélküle... :D
2012. jan. 16. 21:45
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Inkább ilyen "függőségeid" legyenek, mint alkohol, drog, nikotin, szerencsejáték, és szexfüggőség!!!
2012. jan. 17. 07:12
 7/16 A kérdező kommentje:
Húú megnyugodtam hogy nem csak nekem vannak ilyen cicáim.. :D
2012. jan. 17. 14:01
 8/16 anonim ***** válasza:
55%

Én vízfüggő vagyok. Ha nem iszok eleget, akkor elkezd fájni a fejem, az ereimbe is fájdalmat érzek, száraznak érzem a bőröm..

Ja és akkor is, ha a szokásos 3 liter helyett csak mondjuk 2,8 litert iszok :P

16/L

2012. jan. 17. 17:49
 9/16 A kérdező kommentje:

:D

De az legalább hasznos.. :D

2012. jan. 17. 20:05
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

ZENE!!

Életem legnagyobb függősége! Ha nem áldozok minimum 2 óráát egy nap zenehallgatásra, akkor szenvedek. Ha nincs zene nem tudok elaludni.

Aztán ahogy írtad a cappucino-t, nekem a kávé, a vérnyomásom miatt

2012. jan. 17. 20:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!