Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak nekem vannak ilyen...

Csak nekem vannak ilyen 'függőségeim' o. O?

Figyelt kérdés

1. A sport -Ha egy nap nem megyek legalább 1 órát sétálni/ futni vagy akármi akkor fáj a fejem szédülök stb.

2. Állatok -Elmentünk ismerősökhöz Bp-re ott meg nem voltak csak halak -mivel falunk lakunk van 2 kutyám 5 macskám 1 lovam nyulaim stb.- Szóval tök ideges voltam meg minden mikor haza jöttem megdögönyöztem a kutyákat és egyből normális lettem.

3. Capuccino -Ha nem iszok fáj a fejem szédülök rossz a közérzetem.

13/l

2012. jan. 16. 19:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Háh. :D akkor tök jó.. :)
2012. jan. 17. 20:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak:)

1. A zene. Minden nap szükségem van egy kis zenehallgatásra, különben nem érzem jól magam:)

2. A sport. Ha nem mozgok legalább heti négyszer akkor mindjárt rosszul érzem magam.

3. Csoki. Minden nap megeszek egy sport/balaton szeletet, de akkor utána már nem eszek több édességet.

2012. jan. 18. 13:52
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Megint én vagyok. :) Nekem a :yoyo mint már mondtam.

Meg a ZENE.

2012. jan. 18. 14:37
 14/16 anonim ***** válasza:

rajtad kívül él 7milliárd ember a földön.

NEM VAGY EGYEDI!

2012. jan. 19. 12:31
 15/16 anonim ***** válasza:
14. 9gag? nekem is vannak ilyenjeim , pl a kutyám meg furcsa, de a fizika ... :D
2012. jan. 19. 15:42
 16/16 darkgirlrosetta ***** válasza:
Én kendóra járok. Egyszer 2 hetet az otthonomtól távol töltöttem rokonoknál,egy kis faluban,ahol a lakosságnak jó ha fele hallott Japánról. Borzasztó volt... fb-n szinte naponta felmentem a csapattársaim adatlapjára,nonstop chateltünk,sms-eztünk,mégis a szünet végére szinte könyörögtem apámnak,hogy hozzon haza. Szóval mindenkinek vannak dolgai,amiknek megszenvedi a hiányát. nem csak te vagy ilyen,szóval nyugi. :)
2012. jan. 20. 14:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!