Mondanátok olyan mese címeket, ahol kizárólagosan csak az állat nevekre tanítja meg a babát?
Igaza van a válaszolóknak.
Annyi időt mindig kell szakítani, hogy gyermekünkkel leüljünk mesét olvasni.
Nem is értem a kérdésedet.
Franklin
Baseballsapis teknősről szól, ott a többieknek ilyen nevük van, hogy Hód, Vidra, Csiga, Róka, Medve, Nyúl, Borz, Bagoly tanárúr... :)
Köszönöm, akkor utána nézek ezeknek a meséknek.
A többiekhez pedig: Igen, képzeld volt időm meg csinálni is és megszülni is a gyermekemet! És képzeljétek, pont ma olvastam egy kérdést, h 1 éves gyereketek mennyit nézi a TV-t. Erre én is válaszoltam, h az én fiamnak egész nap szól a TV, de ilyen gyerekdalok, de jobban szereti a zenés-táncolós klipeket, igaz egész nap játszik és néha 1-2 percre kukkant fel a TV-re, de a lényeg, h zenét halljon. És gondoltam ezért teszem fel ezt a kérdést, h egész nap legalább ilyen "tanulós" mesék menyjenek :) Legalább tanuljon is valamit, ha már szól a TV. Le szoktam vele ülni beszélgetni és mutogatni, de csak délután. :) Szóval ennyit az oltásotokról, lesöpörtem a vállamról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!