Most tényleg egy lelketlen állat vagyok?
A lyukas órában kint voltunk az udvaron odajött egy kóbor kutya és a két osztálytársam elkezdte nézni, meg figyelni.
Én tanultam, olvastam át a leckét. Kérdezem, mi olyan nagy szám abban a kutyában, erre ők azt mondták nézzem, én meg megkérdeztem ,hogy mit, ők válaszolták, hogy szegény kutya, kóbor kutya, mindenféle sajnáló szavakat. It már érzéketlen lennek neveztek. Én meg mondom,hogy amikor Budapestre megyünk akkor nem sajnáljátok a csöveseket,hajléktalanokat, igaz tehetnek is róla,a nagyja való igaz belátom. Vagy azokat akik 70 ezer Ft keresnek és hó végére alig jut azokat nem sajnálják. Ők erre érzéketlen vagyok, meg ,hogy ha nagyok lesznek támogatni fogják a kutyamenhelyeket, mondom jó, de ez badarság ,hogy a kutyának nagyobb joga van mint az embernek.
Utána még oda jött egy lány és azt mondta ,hogy pofán vágna
,hogy ezt mondtam, hogy a kutyák cuki és ő is támogatójuk lesz, mondom a leukémiás ,rákos gyerekek alapítványával mi lesz vagy a kórházakkal, iskolákkal stb, itt az adó 1%-kára gondolok ki fogja őnekik felajánlani az adó 1%-kát, meg ,hogy az emberélet fontosabb a kutyáknál? Erre azt mondta ,hogy undorító vagyok.
Egy büdös kutyának nagyobb joga van mint az embernek. Én csak elgondolkoztam, tényleg így gondolkodnak a mai fiatalok?
Szerintem meg az az undorító ,hogy a kutyamenhelyeknek adják inkább az adó 1%-kát és nem az ember alapítványoknak. Magyarországon fontosabbak a kutyák, mint az emberek.
"Egy ember meg tudja változtatni az életét de egy kutya nem hiszem ... egy ember nem kerül csak ugy ki az utcára annak bizonyára oka van ami tőle ered .. viszont egy kutya teljesen magára van utalva és ha nincs gazdája senkije sincs"
Magyarországon épp ez a hozzáállás van, a kutyák igen oda kell a sok támogatás adó 1%-ka , őket többen támogatják mint a kórházakat, mindegy az ,hogy mit eszik a rákos beteg, csak a kutyának legyen ennivalója.
Magyarországon nem az állatokkal kéne törődni ,hanem emberi dolgokról, embereket kéne támogatni.Azokról a dolgokról, ahol az emberek minimálbéren élnek ,szegények éheznek. Nincs kaja az asztalon, nem az ,hogy a kutya menhelynek meg legyen pénze.
Hát a hajléktalanokat megértem, sajnos a többség magának köszönheti, hogy odakerült, bár egyre több a szerencsétlen... Az már más, hogy beteg embereken is segíthetnének. Az nekem is sok.
Tény viszont, hogy én marhára nem ajánlgatok ilyeneket. (Pénzt) Nekem attól tiszta a lelkiismeretem, hogyha meglátok egy idős hölgyet, nehéz csomagokkal, és nem sietek szorgosan elcipelem helyette. És sok hasonló dolog. Az adójukat sokan felajánlják, de kiváncsi vagyok, ennek hanyadrélsze segít másokon a való életben...
Szerintem igazad van!!
Én sem értem! Annyi a beteg ember,a kutyák meg am is többen vannak. A kutyáknak lökik be a zsét, az oké, szedjék őket össze, etessék, meg minden, én támogatom ezt, de az, hogy a csöveseket, hajléktalanokat senki sem támogatja....ki tudja hogy hogy kerültek abba a helyzetbe?? Azoknak ki segít?
A betegek pedig...én a betegeket támogatom, mindenképp! Hány boldog élet vész el a rengeteg még gyógyíthatatlan betegség miatt???
Miért?
Azért mert nekem fontosabbak az emberek, mint a kutyák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!