Nem vettétek észre, hogy ezt a sok kislány pisiltetős kérdést egy perverz állat írja? Ne írjatok neki!
Ezt miből gondolod?
Speciel engem is érdekelne, hogy mikor tudnak már guggolva pisilni és nem kell neki segítsek a szabadban pisilésnél. (mert nemrég volt egy ilyen kérdés, de még nem érkezett rá értelmes válasz)
3 éves kislány anyukája
ezt én is észrevettem, 2 kérdéhez is írtam, az egyik állva pisilős kérdés volt, jól le is lettem pontozva (én írtam először, hogy szerintem valami pervez, aztán többen is)
a másik a kerti budis volt, amit 2.szor tett fel, pont ugyanúgy, csak ugye az elsőnél leírta, hogy sikerült és összepisilte a kabiját, így igencsak furcsa volt...
na azt a válaszom töröltette, pedig semmi obszcén nem volt benne csak a kételyeimet írtam le.
egyébként erre a verésesre is reagálnék ha már itt tartunk, egyszer válaszoltam egy ilyen kérdésre és azóta is heti szinten kapom a priviket attól a beteg állattól, hogy írjam le melyik kézzel ütök (1x fordult elé...) milyen piros lett, ott maradtak-e az ujjam nyomai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!