Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem vettétek észre, hogy ezt...

Nem vettétek észre, hogy ezt a sok kislány pisiltetős kérdést egy perverz állat írja? Ne írjatok neki!

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 09:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ezt miből gondolod?

Speciel engem is érdekelne, hogy mikor tudnak már guggolva pisilni és nem kell neki segítsek a szabadban pisilésnél. (mert nemrég volt egy ilyen kérdés, de még nem érkezett rá értelmes válasz)

3 éves kislány anyukája

2012. nov. 7. 09:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Az engem is érdekelne, hogy miért gondolod ezt?
2012. nov. 7. 09:50
 3/14 A kérdező kommentje:
Évek óta olvasom a gyereknevelős témát, természetesen többször is tettek fel ezzel kapcsolatos kérdést, ez normális is. De az utóbbi 1-2 hónapban annyira megszaporodtak ezek a kérdések, hogy szinte 2 naponta lehet ilyet olvasni, különböző szituációkkal (vonaton pisilés, kerti wc-ben pisilés, utcán pisilés, állva pisilés stb). És a kérdező a kommentjeiben állandóan bővebb részleteket kér, ösztönzi a válaszadókat, hogy apró részletekbe menően írják le hogy pisil a kislány. Nekem legalábbis ez nagyon furcsa...
2012. nov. 7. 10:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa, de ettől függetlenül nincs bizonyítva, hogy egy és ugyanaz a kérdező. Nekem legalábbis nincs. Elméleteket lehet gyártani. Én nem válaszolok rá oszt ennyi. 2. voltam.
2012. nov. 7. 11:10
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
Igaza van a kerdezönek, korabban is volt mar egy ilyen valaki itt, aki pisilös kerdeseket tett fel. Persze, elsöre nem tudtam, hogy fura ez, valaszoltam neki, hogy mi hogy csinaljuk, aztan irt privatot, amiben mar olyanokat kerdezett, hogy egyertelmüen nem csak egy anyuka volt, aki nem tudja, hogy kirandulas közben hogy pisiltesse meg a kislanyt. Sajnos nem emlekszem, hogy miket, de emlekszem, hogy kb majdnem elhanytam magam töle.. es ugyanilyen stilusban voltak felteve, es hirtelen egy csomo, mint most.
2012. nov. 7. 11:37
 6/14 anonim ***** válasza:
Egy időben meg olyanokat kérdezett valaki állandóan, hogy hogyan szokta elverni a gyereke fenekét, piros lesz-e, stb. Ez is valami perverz állat lehetett.
2012. nov. 7. 12:14
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

ezt én is észrevettem, 2 kérdéhez is írtam, az egyik állva pisilős kérdés volt, jól le is lettem pontozva (én írtam először, hogy szerintem valami pervez, aztán többen is)

a másik a kerti budis volt, amit 2.szor tett fel, pont ugyanúgy, csak ugye az elsőnél leírta, hogy sikerült és összepisilte a kabiját, így igencsak furcsa volt...

na azt a válaszom töröltette, pedig semmi obszcén nem volt benne csak a kételyeimet írtam le.

egyébként erre a verésesre is reagálnék ha már itt tartunk, egyszer válaszoltam egy ilyen kérdésre és azóta is heti szinten kapom a priviket attól a beteg állattól, hogy írjam le melyik kézzel ütök (1x fordult elé...) milyen piros lett, ott maradtak-e az ujjam nyomai...

2012. nov. 7. 15:03
 8/14 A kérdező kommentje:
jesszus, még priviben is ír? Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel. Szörnyű...
2012. nov. 7. 15:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Igazad van Kedves Kérdező! Egyik nap pont egy ilyen kérdéshez írtam, hogy mi ez a sok kislány pisiltetős kérdés.
2012. nov. 8. 08:53
 10/14 anonim ***** válasza:
remek akkor amoderátook felé jelezni kell
2012. nov. 8. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!