Nem vettétek észre, hogy ezt a sok kislány pisiltetős kérdést egy perverz állat írja? Ne írjatok neki!
7.-esnek.
A privát üzeneteket is le tudod tiltani. Én is kaptam már sértő üzenetet és letiltottam a felhasználót, azóta nem tud írni nekem.
akkor azért leírom a nevét, Mousee a felhasználó neve a privit írogatónak, és Krisztaként írja alá.
nem igazán értem miért írogat nekem, soha nem válaszoltam neki, lehet egyszer fogok ;D
Van egy olyan kérdés, hogy lányok, ciki történet bepisiléssel és reagáltam rá én is, mert velem is megtörtént; kb azóta 10 különböző embertől kaptam üzenetet - mindegyik részletet kért vagy volt, aki kb 2-3 oldalas válazst írt és nagyon részletesen magyarázta, hogy ilyenkor milyen folyamat játszódik le az ember szervezetébe, a hólyagunkkal mi van, mik lehetnek a vizeletvisszatartás következményei és nekem akkor hányadik percben mennyire feszült a hólyagom, stb.
Meg olyan is volt aki szimplán rám írt, hogy "Felizgatott a sztorid" vagy "van kedved ismizni?".
Engem csak szimplán kirázott a hideg, eléggé ijesztő emberek ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!