Hol lehet jó és olcsó kislány trikót kapni 98-as méretben?
Igen, én is turiból öltöztetem a kislányomat, nagyon szépen, igényesen szerintem. Folyamatosan vadászom a trikókat, de eddig csak 3-at sikerült találnom, az pedig nem elég egy hétre sem.:( Minden nap tisztát kap.
Ezért gondoltam, hogy a turi mellett azért néha megengedhetem magunknak, hogy új ruhát is kapjon szegény lányunk.:)
Nem vagyok "skót", de 1-2 ezret akkor sem adnék egy trikóért, pont azért, mert tudom, hogy a turiban 100-200 Ft ugyanaz a minőség.
Azt hiszem az egyik TIK TAK, a másik H&M, a harmadik pedig eredeti Hello Kitty (na erről fogalmam sincs, hogy milyen lehet.). Viszont mindháromnak az anyaga minőségi, még mindig olyanok mintha újak lennének, pedig turisak.
Köszönöm mindenkinek!
Voltunk tegnap trikó vadászaton: C&A, 3 különböző Tesco, Kenguru Kid (ezek vannak itt a környéken), de még válogatni sem tudok, mert ebben a méretben egy darab sincs, nemhogy még a minőséget kifogásolhatnám! :( Valószínű későn ébredtem és már megvettek mindent ami csak létezett.
Utolsónak köszönöm, de Scamp-ot nem merem bevállalni, tudom csúnya dolog, de a magyar ruhákban már nem bízom. Lehet, hogy sokat változott évek alatt a magyar ruhaipar, de ezen a téren előítéletes vagyok.
Kijavítom magam: kínait és magyart nem veszek (mármint kínai boltból nem veszek)
Közben találtam a neten új csomagokat, azokat fogom megvenni.
Nem én pontoztam le, gondolom a Scampos válaszoló lehetett, mert akkor jelent meg a százalék, amikor ő írt.
Miért nem lehet más vásárlási szokását, véleményét elfogadni úgy ahogy van?
Ez nagyon csúnya dolog volt tőled, mert én nem pontoztam senkit...
A Scampos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!