Ilyen lenne egy 'modern' barátság?
van egy 17 éves lányom és nemrégiben összeköltöztem a jegyesemmel és az ő 23 éves fiával. a lányom a páromat gyorsan, viszont a fiát nagyon nehezen tudta elfogadni, de most meg mintha megfordult volna vele a világ sülve- főve együtt vannak. együtt tévéznek, a fiú beviszi a suliba, délutánonként együtt vannak. mindig csak azt mondják, hogy ők csak nagyon jó barátok, de nekem ez sokkal többnek tűnik. (persze, a párom is azt mondja, hogy örüljek, hogy jóban vannak, de nekem már nagyon sok ami köztük van) egyik reggel is (nem tudták, hogy délutánra megyek dolgozni) benyitottam a lányom szobájába és pont jött kifelé a fiú és csak felső volt rajta (reggel fél hat volt) a lányom még feküdt a szokásos trikó-bugyi kombinációjában. természetesen megint rákérdeztem, hogy mit művelnek és jött a szokásos válasz, hogy csak barátok. délutánonként is együtt bevonulnak a szobába (és igaz, még sosem hallottam, hogy azt mondaná valamelyikük, hogy szeretlek vagy becézgetnék egymást) mindig mondják, hogy tanulnak. tény, hogy a lányom jegyei nagyon gyorsan javultak németből és fizikából (állítólag ennek köszönhetően) aztán volt, hogy megszidtam valami miatt a lányomat és rögtön felvonult a tetőtérbe (a fiúnak ott van a szobája) és bezárkóztak oda. ma kiderült, hogy nőgyógyásznál volt a lányom hétfőn, mert nagyon görcsölt a hasa (igaz, ezt már nekem is említette, úgyhogy ez legalább igaz), ezért hiányzott az iskolából és a fiú vitte el. nem tudom, hogy mit kéne tennem. mindenképp el akarom kerülni, hogy egy párt alkossanak, de ha bárkivel erről akarok beszélni, akkor az van, hogy paranoiás vagyok és csak barátok. szerintetek is csak barátság ez? és mit tehetnék, hogy kiderítsem?
előre is köszönöm
44N
Egy 23éves srácnak csak van annyi esze, hogy védekeznek, meg talán a lányodnak is, ha normálisan elbeszélgettél vele a dolgokról. Ha szexelnek, az ellen nem tudsz mit tenni, ha tiltod akkor csak azért is fogják és csak megutáltatod magad a lányoddal.
Nem tudom, ki hogy érzi, de ha az Én lányom lenne, inkább szexeljen ezzel a sráccal (akit később elő is lehet venni egy esetleges baba esetében) mint egy vadidegen pasival aki felcsinálja a lányt és lelép...
Ha szeretik egymást és együtt vannak, nem tudhatod, nem e marad így még sok-sok évig, nagyon sok lány ment hozzá az első szerelméhez minden tiltás ellenére és boldogok! (Mint Én!)
Ne akard elrontani a boldogságukat, inkább beszélgess vele, támogasd, mutasd felé, hogy megérted az érzéseit.
Én megutáltam az egész családom anno,amikor el akartak minket választani egymástól. Most 17 év után 3 gyermekünk van és szeretjük egymást!
Nem feltétlen biztos, hogy együtt vannak, de megvan rá az esély.
Minden esetre tényleg rizikós, ha szakítanak akkor együtt kéne élnie , de te csak a saját érdekeidet szem előtt tartva nem engednéd őket?
Gondolj bele ,egy házban élnek, egy levegőt szívnak és szerinted mennyire lenne nekik az jó, ha te megmondanád nekik,hogy nem lehetnek együtt.Persze nem biztos, hogy elérnél valamit a szülői tiltással attól még ők együtt lehetnek.
De szerintem csak azért, mert a saját boldogságodat félted ne tedd tönkre a lányod örömét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!