Szerintetek se normális, ha többet lógok fiúkkal, mint lányokkal? 14/L
A minap mentem egy új rajztanárhoz, ott ült még pár lány. Beszélgettem velük, ugye alaptémák között érintettük a zenét is. Mondtam, hogy én a screamo-t, softcore punk, indie, indierock zenéket szeretem. (Hogy ne történjenek félreértések pl nagyok közül kedvencek BMTH, Green Day, 30sec2M, Nirvana, MCR, The Ting Tings, Lana Del Rey néhány száma...) Már néztek kicsit. És megkérdezték, hogy akkor hogyan bulizok. Mondtam, hogy koncertekre járunk barátaimmal. Ők néztek, hogy vannak barátNŐim, akik szintén ilyesmit szeretnek és említettem, hogy inkább fiúkkal megyek. És igazán csak egy lány barátom van. Elég hülyén néztek rám. Itthon is piszkálnak, hogy melyikük tetszik nekem, de igazából egyik se:'D Szerintetek se normális?
14/L
Én is jobban kijövök a fiúkkal, mint a lányokkal, nem gáz, de azért legyenek lány barátaid is, legjobb barátnő, meg a bráti körben se árt, ha van még mondjuk rajtad kívül 1-2 lány.
18/L
Áááá, Nirvana . Kedvenc. :DD Amúgy én is ilyen zenéket hallgatok, lehet, hogy ezért nincsenek barátnőim? :oo xD
Amúgy szerintem tök normális.. :)
16/L
Ne aggódj, normális. 30 éves vagyok, van 1 fiam és a mai napig sok fiú barátom van, persze 1-2 lány is. A kollégáim is mind férfiak, jól kijövök velük.
Ha idősebb leszel kicsit furcsállni fogják, de ezzel nem kell foglalkozni.
green day nekem is a kedvencem én egyetlen lány barátom sincs!!!nem tudom van-e összefüggés közte..:DDD
én azért nem barátkozok az osztályból a lányokkal,mert ők ilyen elkényeztetett pláza pi.csák , mindennap 10kg sminkben vannak szögegyenes szőke hajuk van stb...sőt csúfolnak is mert én nem vagyok ilyen,és tanulok (nekik az átlaguk 2-es környékén van..)szerencsére 2 múlva ballagok,és remélem középsuliban találok lány barátokat:))
a fiúkról meg csak annyit,hogy a baráti köröm nekem is fiúkból áll,de 'úgy' barátom még nem volt,de úgy érzem,hogy még nem vagyok elkésve :DDD
14L
én is hasonló zenéket hallgatok, nekem is több fiú barátom van mint lány..
az ilyen kisplázapitsák akik mindig sp-t meg ilyen kis díszbuUzikat hallgatnak,kicinkelnek hogy "nem vagyok elég nőies" OSZT'?! Vannak barátaim akikkel imádok koncertekre járni,pogózni..
és röhögni azon ahogy megbámulnak az utcán(Alacsony bakancsos csaj,szegecses karkötőkkel..) érdekes fejeket szoktam látni :'D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!