Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hol lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol lehetne Szeged környékén normális lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem plázacicákkal, mert arra ott a pláza. :-) A diszkó szerintem elég kiábrándító, de lehet csak én járok rossz helyekre. Egyébként 31F vagyok. Lassan kezdek kiábrándulni, tudom kicsit megkéstem, de azért ennek oka van. :- (
2012. máj. 10. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Szegeden.
2012. máj. 10. 15:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem teljesen erre a válaszra gondoltam, de kezdetnek elmegy...
2012. máj. 10. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:

a plázába se plázacicák járnak...

kávézókban, cukrászdában, parkban esetleg...

na meg ott a tesco (just a joke xD)

2012. máj. 10. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Neeeeee csináld már!A Széchenyin,a BTK parkban egy rakás magányos csak van könyvvel a kezében,vagy barátnővel,a Kárász is telis telis nem egyedül sétáló csajokkal,A Dugó téren a kútnál szerinted kik ülnek a párocskák mellett?Egyedüli csajok,akik irigykedve vagy szomorúan nézik őket:)

Nehogymár Szegeden ne tudj ismerkedni.....

2012. máj. 10. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó teljesen jól mondta. Esetleg még kajáldákban is lehet próbálkozni, gondolok olyanokra amik délután és este forgalmasabbak.
2012. máj. 11. 09:49
 6/9 anonim ***** válasza:

4.vagyok,bocsánat úgy gondoltam,hogy *a Kárász tele van egyedül sétáló csajokkal,az a nem nem kell:)

Még ott a Somogyi és a TIK is.

2012. máj. 11. 11:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem veszi ki egy kicsit rosszul magát ha én a kárászon bárkit is le szólítgatok? Szerintem ilyen helyzetekben azért mindenki távolságtartó annyira, hogy nem igazán áll veled szóba. Bár lehet csak én tévedek. Esetleg valami "normálisabb" szórakozóhely?
2012. máj. 11. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:
A szórakozó hely sem másabb. Ráadásul oda nem egyedül mennek általában a nők, tehát több ember előtt kell jó benyomást keltened. Milyen korosztállyal szeretnél ismerkedni?
2012. máj. 11. 20:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Az én korosztályommal leginkább, vagy pár évvel fiatalabbakkal, viszont ezeket a csajokat nem találtam szórakozóhelyen, vagy csak én nem oda mentem.
2012. máj. 14. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!