Volt az általánosba is,gimibe is soha nem voltam kiközösitve!Velük azóta is tartom a kapcsolatot pedig már 20-on felöl vagyok jóval! :) Gond van?Ki vagy közösitve?
2012. jún. 9. 21:26
2/12 anonim válasza:
a középiskola messze a legborzalmasabb volt
2012. jún. 9. 21:28
3/12 anonim válasza:
Kiközösítve sehol nem voltam, mindenhol voltak haverok, ill. 1-2 igazi barát(nő), de más volt. Általánosban el voltam könyvelve a jótanulónak (végig kitűnő voltam), gimnáziumban a lázadónak (ott is jól tanultam, de a külsőm miatt), főiskolára nem kellett minden nap, minden előadásra bejárni, az évfolyamon voltak 300-an, így ott sokakat nem is ismertem meg a 3 év alatt. Viszont ott is lett néhány olyan barátom, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot, van, aki mostani munkahelyemen munkatársam.
38N
2012. jún. 9. 21:35
4/12 anonim válasza:
Hetedikes vagyok , ahol ki voltam közösítve az talán egy napközis tábor volt kilenc éves koromban .
2012. jún. 9. 22:49
5/12 anonim válasza:
Színjátszós és egyéb táborokban egy nagy család voltunk. Ott ismertem meg az egyik legjobb barátnőm. :)
2012. jún. 10. 08:51
6/12 anonim válasza:
Kiközösítve sehol nem voltam, d eáltalánosban több barátom volt, és ott születtek meg a tartós barátságaim is. Középiskolában csak ilyen padtárs-barát barátaim vannak.
17/l
2012. jún. 10. 10:12
7/12 anonim válasza:
Eddig még sehol nem voltam kiközösítve,szerencsére.
Általánosban is mindenkivel jóban voltam,onnan maradt 2 azaz kettő igaz barátom,most 2.éve járok gimibe,hát,talán 2 igaz barátom van itt is,a többiekkel nagyon felszínes a kapcsolatom.
Viszont az ovistársak közül 3 emberrel még mindig nagyon jóban vagyok,pedig nem jártunk-járunk egyik iskolába sem együtt.:)
16/L
2012. jún. 10. 12:37
8/12 anonim válasza:
Felénk nem szokás ez a "háhá, azt a szemüveges lányt most közösítsük ki!" viselkedés, már oviban sem, szóval ilyenről szó sincs. Osztályom nagyon befogadó, imádom, amikor év elején jön új gyerek, és máris mindenki kedves és haverkodik vele. :) Osztályba befogadtak már elsőben, és egy barátnőm (csak fél éve ismerem) baráti köre fogad be a legjobban. Mivel a barátnőmmel se ismerjük egymást még úgy igazán, a társaságát is 1-2 hónapja kezdtem el megismerni, de mindenkivel jóban vagyok. Mindenki cigizik közülük, de tiszteletben tartják, hogy én nem, illetve ha a péntek-szombat estéket együtt töltjük, akkor nem kínálnak semmi alkohollal, mert tudják, hogy nekem még nagyon nem kéne innom (mindenki 2-6 évvel idősebb nálam). Olyanok, mint egy nagy család, amibe lassan é is bele fogok tartozni. :) Általános sulis vagyok amúgy még, de abból a körbőla legtöbben gimisek.
2012. jún. 11. 19:19
9/12 anonim válasza:
Én most vagyok nagyon csúnyán kiközösítve középiskolában. Általános jó volt, persze voltak kisebb-nagyobb zűrök, de ez normális. 16/l
2012. jún. 11. 19:46
10/12 anonim válasza:
Kiközösítve igazából nem voltam sehol, de mindenhol el lettem könyvelve "különc"-nek. Talán az egyéni gondolkodásom miatt. Soha nem volt sok barátom. Általánosban, és középiskola elején még vágytam rá, hogy nagy társasággal mászkáljak, mint a többiek, de aztán rájöttem: többet ér a kevés, mély barátság, mint a sok felszínes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!